Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Πως να αυξήσετε την αντοχή σας στο σεξ χωρίς φάρμακα

Ένας στους πέντε άνδρες υπολογίζεται ότι θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης. Δείτε πως μπορείτε  να αυξήσετε την αντοχή σας στο σεξ φυσικά.

Επιλέξτε  τις σωστές τροφές

Εκτός όμως από την γυμναστική και η κατάλληλη διατροφή μπορεί να αυξήσει φυσικά τις αντοχές στο σεξ. Τα τρόφιμα που έχουν ευεργετικές ιδιότητες είναι οι μπανάνες, τα μύρτιλλα, τα σύκα αλλά και η μαύρη σοκολάτα.

Ασκήσεις Κέγκελ

Οι γνωστές ασκήσεις Κέγκελ δεν βοηθούν μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες αφού τους «βοηθούν στον καλύτερο έλεγχο της εκσπερμάτωσης» επισημαίνει η γνωστή σεξολόγος καθηγήτρια Άβα Καντέλ (Ava Cadell).

Γιόγκα ή γυμναστική

Την ίδια στιγμή έρευνες που έχουν δημοσιευτεί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η γιόγκα καταπολεμά την πρόωρη εκσπερμάτωση. Σύμφωνα με την δρ R. Y. Langham από το πανεπιστήμιο Capella στις ΗΠΑ και  η τακτική σωματική άσκηση είναι ευεργετική για την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής.

Πιείτε καφέ

Πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα συνδέουν την καφεΐνη με βελτίωση της στυτικής δυσλειτουργίας. Πρόσφατη μελέτη σε πληθυσμό 3.724 ανδρών που συμμετείχαν στην Αμερικανική Εθνική Μελέτη για την Υγεία και τη Διατροφή (National Health and Nutrition Examination Survey, NHANES), έδειξε ότι η στυτική δυσλειτουργία εμφανιζόταν λιγότερο συχνά σε άτομα που κατανάλωναν συγκεντρώσεις καφεΐνης 160-375 mg την ημέρα, συγκέντρωση που αντιστοιχεί με 2-3 φλιτζάνια καφέ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button