Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Πόση διάρκεια θέλουν στο σεξ οι γυναίκες για να μην προσποιούνται οργασμό;

Η απόλαυση των γυναικών στο σεξ φαίνεται ότι έχει άμεση σχέση με τη διάρκεια της ερωτικής πράξης! Διεθνής έρευνα στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 4.000 άνθρωποι είχε στόχο να αποκαλύψει ποια είναι κατά μέσο όρο η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής σε διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και ποια διάρκεια θεωρείται ιδανική μεταξύ των γυναικών και μεταξύ των αντρών.

Στην ερώτηση «πόσο θα ήθελες να διαρκεί το σεξ;» οι γυναίκες ανά τον κόσμο απάντησαν 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα –κατά μέσο όρο– ενώ και οι απαντήσεις των αντρών ήταν πολύ κοντά, στα 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τη New York Post και τη Daily Mail.

Ωστόσο, υπήρχαν κάποιες διαφορές αναφορικά με την ηλικία και τη χώρα. Οι νεότεροι άντρες “άντεχαν” περισσότερο ενώ οι άντρες άνω των 51 ετών ολοκλήρωναν στα 4,3 λεπτά.

 

 

 

 

 

Βέβαια, η πραγματική διάρκεια του σεξ φάνηκε να απέχει πολύ από την ιδανική, αφού ακόμη και στις πέντε χώρες με τις καλύτερες «επιδόσεις» στο σεξ ήταν πολύ χαμηλότερη:

1. ΗΠΑ & Καναδάς: 17 λεπτά κατά μέσο όρο

3. Μεγάλη Βρετανία: 16 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα

4. Αυστραλία: 16 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα

5. Ινδία: 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι στους παραπάνω χρόνους περιλαμβάνεται μόνο η διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, χωρίς τα προκαταρκτικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε ποιοι άνδρες είναι μηχανές του σεξ!

Αυτοϊκανοποίηση: Βλάπτει ή ωφελεί και σε ποια συχνότητα

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button