ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Π.Πολάκης: Γιατί αρνήθηκα να αρθεί η ασυλία μου! Νέες επιθέσεις σε Άδωνι

Βασικό θέμα συζήτησης στους διαδρόμους της Βουλής και όχι μόνο, αποτελεί η άρνηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να αρθεί η βουλευτική του ασυλία.

Το θέμα συζητήθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής η οποία και αρνήθηκε να άρει την ασυλία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Το θέμα έφθασε στην Επιτροπή μετά από μηνύσεις και αγωγές που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, επειδή ο Παύλος Πολάκης σε τοποθετήσεις του υποστήριζε ότι με χειρόγραφα σημειώματα που έχει στη διάθεσή του, αποδεικνύεται πως διορίσθηκαν άτομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ με σχετική παρότρυνση του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και της συζύγου του.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας επανέφερε το θέμα των διορισμών στο ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και των φαρμάκων, υποστηρίζοντας ότι έγιναν αλλοιώσεις στην τιμολόγηση.

Με τις νέες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην Επιτροπή Δεοντολογίας, δίνεται άλλη μία συνέχεια στην κόντρα του με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Διαβάστε ΕΔΩ το προηγούμενο επεισόδιο: «Άγρια επίθεση Πολάκη στον Άδωνι για φάρμακα και ΚΕΕΛΠΝΟ! Νέες απειλές και ύβρεις»

Και βέβαια κατά τη συνήθη τακτική του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, έδωσε τη δική του απάντηση για ποιο λόγο ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του, διά του…facebook.
Μάλιστα υποστηρίζει ότι ενώ έκανε δηλώσεις στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, αυτές δεν αναπαρήχθησαν.

Να σημειωθεί ότι ο κ.Πολάκης από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του επιλέγει να μιλά κυρίως σε φίλια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ αρνείται συστηματικά να μιλήσει στους υπόλοιπους δημοσιογράφους ακόμη και στους διαπιστευμένους του υπουργείου Υγείας.

Πάντως επί της ουσίας της υπόθεσης, ισχυρίζεται ότι ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του επειδή όπως λέει: «αυτά που ανακάλυψα ήταν στα πλαίσια του υπουργικού μου έργου που με εξέλεξε η λαϊκή βούληση και μου εμπιστεύθηκε ο πρωθυπουργός».

Επίσης στη σχετική του ανάρτηση στο facebook ο κ.Πολάκης συνεχίζει να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς αλλά και να καταφέρεται εναντίον διαφόρων προσώπων.

Διαβάστε παρακάτω ακριβώς την ανάρτησή του:

«Επειδή σημερα στην επιτροπή δεοντολογίας αποκαλύφθηκαν πολλα συγκεκριμένα στοιχεια για τα οποία μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη οτι “κρύφτηκα “ πιςω απο το νόμο περι ευθύνης υπουργών ,έκανα δηλώσεις στους δημοσιογράφους της Βουλης τις οποιες ομως δε βλέπω να γράφονται στα ειδησεογραφικά Σαιτ ειμαι αναγκασμένος να τα πω και εδω γιατι οι συνεδριάσεις της επιτροπής αυτής δεν μαγνητοσκοπούνται

Σημερα λοιπόν είπα τα εξής περιληπτικά
1) αρνούμαι να αρθεί η ασυλία μου γιατι
διαπιςτωςα συγκεκριμένες παρανομίες τις οποιες έκανε ο κύριος Γεωργιαδης και τις οποιες διαβίβασα (μαζί και με στοιχεια για άλλους ) στον εισαγγελέα άλλες το Δεκέμβριο του 2015 ,άλλες το Φλεβάρη και το ΜΑΗ του 2016 και άλλες απο τον Οκτώβριο Νοέμβριο του 2016 .

Ενω λοιπόν εχουν κατατεθεί αυτα ,η εισαγγελια ακόμα τα ψάχνει χωρις να εχει απαγγείλει κατηγοριες(!!!!) και την ίδια στιγμή ο κύριος Γεωργιαδης μου κανει μήνυση για συκοφαντία και σε ΕΝΑ ΜΗΝΑ έρχεται η δικογραφία στη Βουλή για να συζητηθεί η άρση αςυλιας !!!!!!!!
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ .ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ !

2) Έδειξα στην επιτροπή έγγραφο απο το ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο μου ήρθε στο γραφείο ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ σε κλειστό φακελλο και το οποίο περιείχε 23 ονόματα με υπαρκτά πρόσωπα για τα οποία δίπλα στο όνομα υπήρχε το χρονικό διάστημα που δούλεψαν στο Κεελπνο (ΟΛΑ με ημερομηνία έναρξης και λήξης σύμβασης την περίοδο που υπουργός ήταν ο Αδωνις Γεωργιαδης) και ΠΟΙΟΣ πρότεινε να προςληφθει .

Στις 15 απο αυτες τις προςληψεις δίπλα ήταν το όνομα Θεοδωρατος (διευθυντής του υπουργικού Γραφειου του Γεωργιάδη ) ,στη μια πρόσληψη το όνομα της κυρίας Μανωλιδου και στις υπόλοιπες 6 το όνομα του Αδωνι Γεωργιάδη .

Οι άνθρωποι αυτοί προσλήφθηκαν στο Κεελπνο και τοποθετήθηκαν οι μισοί στο Υπουργ υγείας ως “διοικητικοί” και κάποιοι για “δουλειά πεδίου” σε δομές λέει του Κεελπνο .Απο τον πρόχειρο έλεγχο που κάναμε σε δυο τρεις απο αυτους ,πριν τα στείλουμε στον εισαγγελέα διαπιστώθηκε οτι αυτοί οι συγκεκριμένοι δούλευαν στο γραφείο τύπου του κυρίου Γεωργιάδη και μαλιςτα μια κυρία με σπουδές αερόμπικ και βιβλιοθηκονομίας παρουσιαζόταν σε δημοσιεύματα της εποχής ως ΑΜΙΣΘΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣ του Γραφειου τύπου του Αδωνι !!!!!!

Με λίγα λόγια τακτοποίησε ρουσφέτια και συνεργάτες με μηνιάτικο απο το Κεελπνο που μαλλον δεν πάτησαν ποτε τουλάχιστον κάποιοι και ΟΛΟΙ τελείωσαν τη συμβαςη εργασίας τους στις 31/5//2014 ημέρα που έφυγε απο υπουργός Υγειας ο κύριος Γεωργιαδης!!!!! πρόεδρο επίρρωση δε αυτών που έδειξα ανέφερα δημοσιεύματα και ηχητικά ντοκουμέντα τα οποία εχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρο και ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…

3)Αναμεςα στα αλλα στοιχεια που εςτειλα στον εισαγγελέα για διερεύνηση ήταν η έκθεση του γενικού λογιστηρίου του κράτους οπου φαίνεται οτι μεςα στη διαφημιστική δαπάνη του Κεελπνο για το έτος 2014 υπήρχε και πληρωμή σε εταιρεία (Κισσανδρακης μεντια) 100.000 ευρω που ήταν συνέταιρος του κυρίου Γεωργιάδη σε ΑΕ που είχαν ιδρύσει την προηγούμενη δεκαετία !!!!

4) είπα οτι ηδη παίρνουν το δρόμο για τον εισαγγελέα διαφορα ΣΟΒΑΡΑ στοιχεια για τα δελτία τιμών φαρμάκων του 2012-13-14 οπου διατάξεις που προστέθηκαν στις υπουργικές αποφαςεις οδήγησαν σε αύξηση της τιμής συγκεκριμένων φαρμάκων (και της νοβαρτις και άλλων) παρα την αντίθετη εισήγηση της επιτροπής του ΕΟΦ ……Μπροςτα σε αυτα τα ευρήματα ,οι μεχρι τωρα ανακαλύψεις αποτελούν παιδικές οδοντόκρεμες

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ :

Δεν πρόκειται κανεις να μας τρομάξει κάνοντας μηνυςεις ,απαιτώ η δικαιοσύνη να επιταχύνει το έργο της και όχι εγω που βρήκα το “δολοφόνο “να τραβιέμαι στα δικαστήρια επειδή μου έκανε μήνυση ο “δολοφόνος” για να αμυνθεί και να τρομοκρατήσει»
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΥΓ Μάζεψε τριάντα υπογραφές Γεωργιάδη και φέρε τις στην ολομέλεια της Βουλης για να με πας με το νόμο περι ευθύνης υπουργών για αρςη αςυλιας ,καθώς αυτα που ανακάλυψα ήταν στα πλαίσια του υπουργικού μου έργου που με εξέλεξε η λαϊκή βούληση και μου εμπιστεύθηκε ο πρωθυπουργός: να βελτιώσω το δημοσιο σύστημα υγείας που καταςτρεψατε και να ξεβρωμεσω το χωρο .

Και πουσαι σε αυτή τη συνεδρίαση θα υπαρχει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ και όχι τήρηση πρακτικών χωρις μαγνητοσκόπηση…..Τα ίδια και περισσότερα θα πω καθώς η έρευνα συνεχίζεται».

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρεις σκιώδεις προσλήψεις στο πολύπαθο ΚΕΕΛΠΝΟ δια χειρός Πολάκη! Όλο το παρασκήνιο και οι μισθοί

Κόντρα Πολάκη και με τον τέως επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Άγρια επίθεση Πολάκη στον Άδωνι για φάρμακα και ΚΕΕΛΠΝΟ! Νέες απειλές και ύβρεις

Στον εισαγγελέα δια χειρός Πολάκη 23 υποθέσεις διαφθοράς στην Υγεία που εκκρεμούν! Δείτε ποιες είναι

Σχετικά Άρθρα

Back to top button