ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Π.Πολάκης: «Η μάνα μου ζει»! Μακάβριο μπέρδεμα με θάνατο στην οικογένεια του αν.Υπουργού Υγείας

Γέμισε το διαδίκτυο με την είδηση ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έχασε τη μητέρα του. Πολλά ενημερωτικά σάιτ έσπευσαν να αναπαράξουν την είδηση φυσικά αδιασταύρωτη.

Αφορμή για τη λανθασμένη είδηση αποτέλεσε μία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο προσωπικό του προφίλ στο facebook όπου ανέφερε: «Καλό ταξίδι Κυρα-Σταυρούλα… σε ευχαριστώ για όλα…».

ΠΟλάκης 1

Πολλοί έσπευσαν να …ερμηνεύσουν την είδηση ότι ο αναπληρωτής υπουργός έχασε τη μητέρα του, στηριζόμενοι και μόνο στην ανάρτηση αυτή. Κάποιοι μάλιστα δεν παρέλειψαν και να τον συλλυπηθούν.
Ο ίδιος βέβαια το πρωί της Κυριακής με νεότερη ανάρτησή του διευκρίνισε πως πρόκειται για τη μητέρα της συζύγου του και όχι για τη δική του μητέρα η οποία ζει.

Πολάκης 2

Ο Παύλος Πολάκης και με ενημερωτικό σημείωμα που εστάλη από το υπουργείο Υγείας αποσαφήνισε: «Σας ενημερώνουμε ότι η οικογένεια του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη πενθεί για την απώλεια της μητέρας της συζύγου του, η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου 12 Μαρτίου 2016.

Παρακαλούμε όσα μέσα, εκ παραδρομής, έχουν αναφερθεί σε απώλεια της μητέρας του Παύλου Πολάκη, να διορθώσουν τα δημοσιεύματα για ευνόητους λόγους, καθώς η μητέρα του βρίσκεται εν ζωή.»

Ωστόσο το …μακάβριο αυτό μπέρδεμα προκάλεσε έντονες συζητήσεις τόσο εντός όσο και εκτός υπουργείου Υγείας, καθώς έδωσε άλλο ένα επιχείρημα στην κυβέρνηση ότι τα ΜΜΕ αναπαράγουν ειδήσεις χωρίς διασταύρωση, τις περισσότερες φορές λανθασμένες κάνοντας …πόλεμο στο ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από αυτό, πολλοί στο Μέγαρο Μαξίμου…τρίβουν τα χέρια τους…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button