Η φωνή του ασθενούς

“Ρωτήστε έναν Λογοθεραπευτή… Υπάρχει λόγος” 

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Λογοθεραπείας, την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) διοργάνωσε στο Ζάππειο δράσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για γονείς και παιδιά, καθώς και ημερίδα για την Λογοθεραπεία.

Περισσότεροι από 1.000 γονείς και άλλα τόσα παιδιά απόλαυσαν παιχνίδια και επισκέφθηκαν τα διάφορα περίπτερα των υποστηρικτών της διοργάνωσης, ενώ ταυτόχρονα οι Λογοθεραπευτές, μέλη του ΣΕΛΛΕ πραγματοποίησαν δωρεαν ατομικές συναντήσεις με το κοινό για να τους ενημερώσουν σχετικά με θέματα που τους απασχολούν.

Η ημέρα έκλεισε με την πραγματοποίηση της ομιλίας με θέμα: «Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος: Σπάμε το κέλυφος. Η συμβολή της Λογοθεραπείας». Στο πλαίσιο της ΠΗΛ, η οποία θεσπίστηκε από τον ΣΕΛΛΕ (Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος) πραγματοποιήθηκαν ήδη και έχουν προγραμματιστεί ομιλίες και δράσεις από Επιστήμονες Λογοθεραπευτές σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, όπως στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Γιάννενα, την Κέρκυρα, τις Κυκλάδες και αλλού.

 

BAYER 2

 

Η Bayer Hellas και οι εργαζόμενοι της έχοντας ως στόχο την προσφορά στην Ελληνική κοινωνία και την ανακούφιση της ζωής πολλών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, στηρίζει το Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό της έργο.

Η Bayer τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο έχει θέσει την εταιρική κοινωνική ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, με πρωταρχικό στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων στις κοινωνίες που δραστηριοποιείται.

Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρία στηρίζει τις δράσεις της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας (ΠΗΛ) 2015, ως μέγας χορηγός, στοχεύοντας στην ενημέρωση όλο και περισσότερων συμπολιτών μας πάνω στην Επιστήμη της Λογοθεραπείας, βελτιώνοντας έτσι, την καθημερινότητα και την επικοινωνία με τους ανθρώπους.

Η Bayer Hellas για άλλη μια χρονιά αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας. Τόσο η εταιρεία όσο και οι εργαζόμενοι της ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν πράξη τη φιλοσοφία της εταιρείας για μια καλύτερη κοινωνία.

Bayer: Επιστήμη για μία Καλύτερη Ζωή

Η Bayer αποτελεί παγκόσμιο οργανισμό με κύρια δραστηριότητα στους τομείς της υγείας, της γεωργίας και των υλικών υψηλής τεχνολογίας. Με ιστορία στις εφευρέσεις, η εταιρεία δημιουργεί τις τάσεις στους ερευνητικούς τομείς. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητα της ζωής τους.

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης.

Κατά το οικονομικό έτος 2013, ο Όμιλος απασχόλησε περίπου 113.200 ανθρώπους και είχε πωλήσεις της τάξεως των 40,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,2 δισ. ενώ οιδαπάνες για R&D σε € 3,2 δισ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.com.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button