ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείαςΦάρμακα

Σαρώνουν γιατρούς, κλινικές, αποθήκες σε όλη τη χώρα για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα! Όλες οι εξελίξεις

Φύλλο και φτερό συνεχίζουν και κάνουν οι ελεγκτές τα αρχεία δεκάδων κλινικών σε όλη τη χώρα προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν που είχε απλώσει τα πλοκάμια του το κύκλωμα που διακινούσε παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα, στερώντας τα από τους ασθενείς.

Έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι οι αρχές μετά το Λαϊκό ξεσκονίζουν αρχεία και συνταγές και σε δεκάδες άλλες κλινικές τόσο σε Ογκολογικά νοσοκομεία όσο και σε Γενικά, σε Αθήνα και Περιφέρεια για να εντοπίσουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε γράψει πριν μέρες το HealthReport.gr: “Στο στόχαστρο και άλλοι γιατροί και στελέχη του ΕΟΠΥΥ για την παράνομη πώληση ακριβών φαρμάκων!”

Και αυτό διότι αποδεικνύεται από τις έρευνες με τη συμβολή του ΕΟΦ ότι οι επιτήδειοι είχαν απλώσει τα δίχτυα τους σχεδόν σε όλη τη χώρα.
Παρότι αρχικά συνελήφθησαν μόνο δύο γιατροί, φαίνεται ότι στην υπόθεση διερευνώνται και δεκάδες άλλοι που πιθανώς να γνώριζαν ή να είχαν εμπλοκή. Δείτε ΕΔΩ τις ΦΩΤΟ που δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από απόφαση της Εισαγγελίας των πρώτων συλληφθέντων: “Δείτε τις Φωτό των μελών του κυκλώματος που έκλεβαν αντικαρκινικά φάρμακα!”

Συνεχίζεται η “σάρωση” στο Λαϊκό και για νεαρή γιατρό που εξαφανίστηκε 

Σε ότι αφορά στο Λαϊκό Νοσοκομείο οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που πιθανώς να πέρασαν από το κύκλωμα και να συνέβαλαν στη διακίνηση των ογκολογικών φαρμάκων.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες τόσο η Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και οι υπόλοιπες αρχές, ελέγχουν εξονυχιστικά νεαρή γιατρό που φέρεται να εξαφανίστηκε μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος μαζί με το σύζυγό της.

Παρότι αρχικά τα δύο γεγονότα δεν είχαν συνδυαστεί, τώρα οι αρμόδιοι διερευνούν με κάθε λεπτομέρεια τις συνταγογραφήσεις στις οποίες μπορεί να είχε λάβει μέρος, όπως τονίζουν πηγές στο HealthReport.gr. 

Αξισοημείωτο είναι πάντως πως στην υπόθεση αυτή ειδικά σε σχέση με το Λαικό Νοσοκομείο, οι αρχές είναι εξαιρετικά προσεκτικές και με εντολή και των συναρμόδιων υπουργείων, δεν δημοσιοποιούν σχεδόν κανένα στοιχείο προς η Οικονομική Αστυνομία δέσει όλα τα αποδεικτικά.

Έχει αποδειχθεί άλλωστε και στο παρελθόν ότι διάφορα πρόσωπα είχαν ελεγχθεί για ανάλογες υποθέσεις και στο τέλος δεν βρέθηκαν τα στοιχεία που πραγματικά να τους συνδέουν με παράνομη δραστηριότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδίστακτο κύκλωμα γιατρών, νοσηλευτών και φαρμακοποιών πωλούσε φάρμακα των καρκινοπαθών στη μαύρη αγορά!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button