Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Σεξ με συναίσθημα ή άνευ; Πότε είναι καλύτερο

Έρευνα που πραγματοποίησε εταιρεία προφυλακτικών σε δείγμα 2.000 ανδρών και γυναικών με μέσο όρο ηλικίας τα 25 έτη, ένα ποσοστό που άγγιζε το 87% απάντησε ότι το καλύτερο σεξ τον έχουν βιώσει σε σταθερές σχέσεις με έντονη τη συναισθηματική κάλυψη.

Ιδιαίτερα οι γυναίκες υποστήριξαν ότι η σιγουριά και η ασφάλεια της απελευθερώνει στο σεξ και τις αποδεσμεύει από ντροπές και αμηχανία. Ταυτόχρονα επισήμαναν ότι ο μόνιμος σύντροφος τις βοηθά να λειτουργήσουν αυθόρμητα και με πλήρης σεξουαλική απενοχοποίηση.

Επιπλέον, η ύπαρξη συναισθηματικής σχέσης δίνει και στους δυο… συμμετέχοντες την ελευθερία να ζητήσουν αυτό ακριβώς που επιθυμούν για να απολαύσουν πραγματικά την κάθε συνεύρεση. Άλλωστε, όπως παραδέχεται και το 90% των ερωτηθέντων ανδρών, αυτό το δέσιμο των ερωτικών παρτενέρ οδηγεί στην επιθυμία να ευχαριστήσει ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωτικά και μέσα από την ικανοποίηση να λαμβάνει και αυτός ικανοποίηση. Δούναι και λαβείν σε συνεχή δράση!

Με συνταγή γιατρού

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν μελετητές από το Πανεπιστήμιο του Κάρνεγκι Μέλον στις ΗΠΑ τεκμηριώθηκε ότι το σεξ με ”συνταγή γιατρού” πιθανώς να βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Καταλήγοντας αναφέρουν ότι σαφώς η πλάστιγγα γέρνει προς το αυθόρμητο σεξ,το οποίο δεν προγραμματίζεται και δεν μπαίνει σε κλισέ.Την ίδια στιγμή άλλες επιστημονικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν απέδειξαν ότι το επιβεβλημένο σεξ αποτελεί σύμμαχο για όσα ζευγάρια θέλουν να γίνουν σύντομα γονείς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button