Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Σεξ: Πέντε νέα fakts που δεν γνωρίζετε!

Έφτασε η ώρα να σπάσουν τα ταμπού που αφορούν το σεξ. Οι διάφοροι αστικοί μύθοι που διαιωνίζονται για πολλά χρόνια γύρω από τις ερωτικές συνευρέσεις προκαλούν συχνά εσφαλμένες αντιλήψεις. Μάθετε τα νέα sex fakts όπως καταγράφηκαν από τους ειδικούς ερευνητές!

Όσο και οι άνδρες

Σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Journal of Personality and Social Psychology, οι γυναίκες ακόμη και αν βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση επιθυμούν τις ερωτικε΄ς συνευρέσεις αλλά οι άντρες δεν το καταλαβαίνουν

Σεξ στα βαθιά γεράματα

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Journal of Health and Social Behaviour ανακάλυψε πως άνδρες και γυναίκες μεταξύ 57 και 85 ετών που συνεχίζουν να απολαμβάνουν το σεξ, είχαν μειωμένες πιθανότητες να εμφανίσουν υψηλή αρτηριακή πίεση.

Η πιο καλή ώρα

Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η καλύτερη ώρα για σεξ είναι το βράδυ οι ειδικοί φαίνεται ότι έχουν διαφορετική άποψη, καθώς αναφέρουν πως η ιδανική ώρα για σεξ είναι το μεσημέρι.

σεξ

 

 

 

 

Δε μετρά η ποσότητα αλλά η ποιότητα

Στο σεξ δεν μετρά η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Νέα μελέτη από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τορόντο αποκάλυψε πως ζευγάρια που είχαν ερωτικές συνευρέσεις μόνο μια μόνο μία φορά την εβδομάδα ήταν στην πραγματικότητα τα πιο ευτυχισμένα.

Θέλουν οδηγίες

Οι άνδρες όπως έδειξε άλλη έρευνα θέλουν οδηγίες για να κατανοήσουν τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες στο σεξ.

To σεξ μας κάνει πιο πιστούς!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι ορμόνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης ενισχύουν την πνευματικότητα και την πίστη σε μία ανώτερη δύναμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τι «δυναμώνει» το σπέρμα!

Πέντε λόγοι υγείας για να παίρνετε προφυλάξεις στο σεξ!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button