Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Σεξ σε άλλο level: Μάθετε ποιες είναι οι νέες ερωτικές στάσεις!

Σύμφωνα με την δρ. Tammelleo ψυχοθεραπεύτρια που ειδικεύεται στην σεξουαλική υγεία οι νέες ερωτικές στάσεις, υπόσχονται να περάσουν το σεξ σε άλλο επίπεδο ενώ αποτελούν μια πρώτης τάξης ευκαιρία ώστε να ανάψει ξανά η ερωτική σπίθα στην κρεβατοκάμαρα.

Μάλιστα επισημαίνει ότι “οι περισσότερες από αυτές είναι παραλλαγές σε πράγματα που έχουν ήδη κάνει  τα περισσότερα ζευγάρια”.

Δείτε ποιες είναι οι νέες ερωτικές στάσεις!

“Τεχνική ευθυγράμμισης”

Μοιάζει με την τυπική ιεραποστολική στάση αλλά το διαφορετικότητά της έγκειται στο γεγονός ότι το σώμα του άνδρα βρίσκεται πιο ψηλά από της γυναίκας. Ο στόχος είναι να ευθυγραμμιστεί η πύελος του ενός με το έτερο ήμιση.

Η τεχνική ευθυγράμμισης επιτρέπει στις περισσότερες γυναίκες να φτάσουν σε οργασμό, καθώς η λεκάνη του άνδρα βρίσκεται επάνω από τη λεκάνη της γυναίκας και όχι μπροστά από αυτήν. Έτσι είναι πιθανότερο να φτάσει και στο σημείο G της γυναίκας”, λέει η δρ. Tammelleo.

“Swinging bishop”

Είναι μια παραλλαγή της κλασικής στάσης στο σεξ. Η γυναίκα ξαπλώνει στο πλάι και ο άντρας την αγκαλιάζει στενά από πίσω, καθώς ξαπλώνει κι εκείνος στο πλευρό του. Τότε η γυναίκα πρέπει να σηκώσει το πόδι της που είναι από πάνω και να το τεντώσει προς τα πίσω, ώστε να φτάσει πάνω στα πόδια του άντρα. “Αυτό επιτρέπει στον άντρα να διεισδύσει ακόμη βαθύτερα ενώ επιτρέπει επίσης την καλύτερη πρόσβαση στην κλειτορίδα”  λέει η δρ. Tammelleo.

Στάση του λωτού

Απαραίρητη προυπόθεση για αυτή τη στάση είναι η ευλυγισία. Ο άντρας είναι καθιστός οκλαδόν και η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, με τα πόδια, τα χέρια και ολόκληρο το σώμα της να τον αγκαλιάζουν και να καθοδηγούν τις κινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button