Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Σε ποια δεκαετία άνδρες και γυναίκες κάνουν το καλύτερο σεξ; Έρευνα

Νέα έρευνα, αποκάλυψε ότι οι γυναίκες από τα 40 έως τα 50 έτη κάνουν καλύτερο σεξ αφού σε αυτή τη δεκαετία έχουν μεγαλύτερη διάθεση να δοκιμάσουν νέα πράγματα στο σεξ ενώ πειραματίζονται περισσότερο απ’ ό,τι όταν ήταν μεταξύ 20 και 30 ετών.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες του Ινστιτούτο σεξουαλικής έρευνας Kinsey, οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ σε αυτή τη δεκαετία αφού οι γυναίκες τότε γνωρίζουν καλύτερα το σώμα τους, έχουν περισσότερη εμπειρία και δεν φοβούνται τον κίνδυνο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

σεξ

 

 

 

 

 

 

Οι άνδρες;

Στο μεταξύ άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ σε χίλια άτομα ηλικίας 18 έως 65 ετών έδειξε ότι οι άνδρες κάνουν καλύτερο σεξ στην ηλικία των 32 ετών.

Ωστόσο οι ερευνητές έσπευσαν να δηλώσουν ότι το συμπέρασμα αυτό δεν αποτελεί πανάκεια καθώς η σεξουαλική ζωή και των δύο φίλων συνεχίζεται και αργότερα, με την προϋπόθεση να μην συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας.

Για το λόγο αυτό οι ειδικοί συστήνουν στους άνδρες να προσέχουν την κατάσταση της υγείας τους. Δηλαδή, να μην αμελούν το ετήσιο τσεκ απ, να διατηρούν σε φυσιολογικά επίπεδα το βάρος τους, να ασκούνται τακτικά και να συμμορφώνονται στις οδηγίες του θεράποντα γιατρού τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

Σχετικά Άρθρα

Back to top button