ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Σε ράντζα οι ασθενείς σε μονόκλινα οι συγγενείς! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι για το Αττικόν

Αίσθηση προκαλεί η νέα καταγγελία των εργαζομένων στο ΕΣΥ σχετικά με τον διοικητή του νοσοκομείου Αττικόν και τη νοσηλεία της μητέρας του σε μονόκλινο τι στιγμή που άλλοι ασθενείς και μάλιστα διασωληνωμένοι περίμεναν σε θάλαμο μέχρις ότου αδειάσει κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δείτε ΕΔΩ ΦΩΤΟ από το Αττικόν:Η Οδύσσεια ενός ελληνικού νοσοκομείου! Δείτε ΦΩΤΟ ντοκουμέντο από το Αττικόν

Η νέα καταγγελία των εργαζόμενων στο ΕΣΥ εγείρει σοβαρά ερωτηματικά ενώ προκαλεί και την έντονη αγανάκτηση των συγγενών οι οποίοι πέρασαν ώρες αγωνίας περιμένοντας μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους, να αδειάσει ένα κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στην προχθεσινή εφημερία του νοσοκομείου βρίσκονταν 121 ράντζα  και τουλάχιστον δύο διασωληνωμένοι – εκ των οποίων μάλιστα η μία κατέληξε ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι.

«Χθες κατέληξε η μια διασωληνωμένη γυναικά που ήταν σε τετράκλινο θάλαμο στη λίστα αναμονής για ΜΕΘ. Ο θάλαμος ήταν κέντρο διερχομένων ασθενών και συνοδών. Ο Διοικητής νοσηλεύει τη μητέρα του σε μονόκλινο θάλαμο στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων. Ας μας πει ο Διοικητής: Πώς βρήκε χθες μονόκλινο θάλαμο και νοσηλεύει την μητέρα του όταν υπάρχουν δεκάδες ράντζα στους διαδρόμους;» καταγγέλλει η Ομοσπονδία που έφερε στο προσκήνιο τα δεκάδες ράντζα που αναπτύσσονται στο Αττικόν μετά τις εφημερίες κ

Πάντως σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ πως ο διοικητής του Νοσοκομείου εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας τους εργαζόμενους ότι ψεύδονται για την κατάσταση του νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προς αλλαγή το σύστημα εφημεριών στα Νοσοκομεία! Όλες οι πληροφορίες

Κέντρα Υγείας χωρίς καθαρίστριες υλικά και security! Όλες οι ελλείψεις

Φόβος στους εργαζόμενους του ΕΣΥ! Ασθενής μαχαίρωσε Νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός

Σχετικά Άρθρα

Back to top button