Πολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Σε σοβαρή κατάσταση στο Ντυνάν ο Κ.Στεφανόπουλος!

Με λοίμωξη του αναπνευστικού νοσηλεύεται από το βράδυ της Πέμπτης ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.

Ο 90χρονος πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας εμφάνιση έντονα συμπτώματα δύσπνοιας αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή τόσο εξαιτίας του ιστορικού υγείας όσο και εξαιτίας της ηλικίας του.

Άλλωστε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας γι αυτό εξάλλου είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια.

Το ιατρικό team του νοσοκομείου βρίσκεται στην κυριολεξία πάνω από το κεφάλι του προκειμένου να μπορέσει με ισχυρή φαρμακευτική αγωγή να καταπολεμήσει τη λοίμωξη.
Ωστόσο τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, έλεγε στο HealthReport.gr υψηλόβαθμο στέλεχος του Ντυνάν.

Η επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Το βράδυ της Παρασκευής εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση από το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν για την κατάσταση της Υγείας του Κωστή Στεφανόπουλου.

Σύμφωνα με αυτή: “Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος νοσηλεύεται από τις βραδινές ώρες της 17ης Νοεμβρίου 2016 στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Νεότερη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του θα εκδοθεί εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους οικείους του και τους θεράποντες ιατρούς”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button