ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Σε ΦΕΚ η αναβολή εφαρμογής του νέου Κανονισμού Παροχών του ΕΟΠΥΥ! Όλη η απόφαση

Επιβεβαιώνεται πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του HealthReport.gr σχετικά με την αναβολή που δόθηκε στην εφαρμογή του νέου Κανονισμού Παροχών του ΕΟΠΥΥ ο οποίος επρόκειτο να τεθεί σε ισχύ την 1η Οκτωβρίου όπως άλλωστε προέβλεπε υπουργική απόφαση. Διαβάστε ΕΔΩ την αποκάλυψη του HealthReport.gr: “Αναβάλλεται η εφαρμογή του νέου Κανονισμού Παροχών του ΕΟΠΥΥ! Οι διορθώσεις της τελευταίας στιγμής”

Πρόκειται για τον κανονισμό που περιγράφει όλες τις παροχές προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ αλλά και τις συνεργασίες με τους ιδιώτες παρόχους.
Οι διορθώσεις που έγιναν τη τελευταία στιγμή αφορούν οικονομικού χαρακτήρα θέματα αλλά και λάθη που είχαν γίνει σε παροχές προς τους ασφαλισμένους αναφέρουν υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί παράγοντες στο HealthReport.gr, ενώ φαίνεται πως δεν είχαν ενσωματωθεί και τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα και δεδομένα του ΕΟΠΥΥ.

Πατήστε ΚΛΙΚ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε όλο το ΦΕΚ

αναβολή νέου ΕΚΠΥ

Πάντως με τον νέο κανονισμό κουρεύονται κάποιες παροχές προς τους ασφαλισμένους ενώ εφαρμόζονται κάποιες νέες όπως οι οδοντιατρικές υπηρεσίες. Ταυτόχρονα προβλέπεται εκτός των άλλων ότι πλέον όλοι οι πάροχοι θα πρέπει να έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ προκειμένου να μπορούν να παράσχουν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους. Εξαιρούνται μόνο όσοι κλάδοι δεν έχουν προλάβει ακόμη να κάνουν σύμβαση με τον Οργανισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδού ο νέος κανονισμός παροχών του ΕΟΠΥΥ! Τι προβλέπει για υπερχρεώσεις κλινικών, διαγνωστικών κέντρων, γιατρών

Σχετικά Άρθρα

Back to top button