Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Στήθος ή οπίσθια: Τι κοιτάνε περισσότερο οι άνδρες στις γυναίκες;

Πρόσφατη έρευνα που έγινε στην Αμερική από γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών, στην οποία συμμετείχαν 2017 άνθρωποι, έδειξε, ότι το 48% των ανδρών ελκύεται από γυναίκες με καμπύλες.

Ένα ποσοστό που φτάνει το 24.1% θεωρεί τη μέση γυναίκα ελκυστική, ενώ το 22.4% προτιμά τις λεπτές και αδύνατες γυναίκες.

Οι μυώδης γυναίκες φαίνεται ότι δεν ελκύουν τόσο τα ανδρικά βλέμματα καθώς μόλις το 3.8% ελκύεται από αυτό το σωματότυπο.

 

 

 

 

 

 

Στο ερώτημα της μελέτης αν μαγνητίζονται από το στήθος ή τα οπίσθια οι απαντήσεις εξέπληξαν ευχάριστα τους μελετητές της έρευνας.

Οι άνδρες που εξέφρασαν την προτίμηση τους στις πληθωρικές σιλουέτες, δήλωσαν ότι προτιμούν το στήθος από τα οπίσθια. Αντίθετα εκείνοι που μαγνητίζονται ερωτικά από τις αδύνατες γυναίκες απάντησαν ότι κοιτούν περισσότερο το πίσω μέρος τους.

Στο μεταξύ σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Personality and Social Psychology ένας άντρας που προτιμά γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι πιο πιθανό να είναι επιδειξιομανής, καθώς θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button