ΆρθραΡεπορτάζ υγείας

Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του Θάνου Πλεύρη! Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Σοβαρή και ιδιαίτερα κρίσημη κατάσταση εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη. Παρά τα μικρά σημάδια βελτίωσης  νοσηλεύεται διασωληνωμένος και με εικόνα σήψης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

Στο νέο ανακοινωθέν που εκδόθηκε, αναφέρεται πως : «Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Στην προκειμένη περίπτωση, βάση πληροφοριών, το υπαίτιο μικρόβιο φέρεται να είναι ο σταφυλόκκοκος, που έχει βαριά επίπτωση στον οργανισμό. Να σημειωθεί εδώ ότι ο 39χρονος δικηγόρος υπεβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε μια απλή αγγειοχειρουργική επέμβασης σε ένα εκ των κάτω άκρων του. Προς στιγμή ο Θάνος Πλεύρης δείχνει να ανταποκρίνεται θετικά στο ισχυρό κοκτέιλ αντιβιοτικών που του χορηγούν οι θεράποντες ιατροί!

Ο 39χρονος δικηγόρος εισήχθη «με εικόνα σήψης» το πρωί της περασμένης Κυριακής στην Εντατική και έκτοτε πααρμένει διασωληνωμένος και με μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας.

Από την πλευρά τους οι θεράποντες ιατροί χαρακτηρίζουν «ιδιαιτέρως κρίσιμη» την κατάσταση της υγείας του. Ενδεικτικό είναι πως και στα δύο ιατρικά ανακοινωθέντα, που εκδόθηκαν μέχρι στιγμής από το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλευέται, τονίζεται η κρισιμότητα της υγείας του Θάνου Πλεύρη.

Να σημειωθεί εδώ ότι, η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε όταν πριν από δύο μήνες ο Θάνος Πλεύρης υποβλήθηκε σε μια απλή χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει από τα πόδια του τους κιρσούς που τον ταλαιπωρούσαν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button