ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείαςΦάρμακα

Στα ίχνη κι άλλων γιατρών από το παράνομο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα οι αρχές! Όλες οι πληροφορίες

Πολύ κοντά στο να συλλάβουν και άλλους γιατρούς που φαίνεται να έχουν εμπλακεί στην υπόθεση με την παράνομη πώληση αντικαρκινικών φαρμάκων βρίσκονται οι αρχές.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr οι αστυνομικοί σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές ξεσκονίζουν εδώ και καιρό τις συνταγές με τα περίπου 14.000 φάρμακα αξίας εκατομμυρίων που διακινήθηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν εντοπίσει ήδη νέα ονόματα γιατρών που όπως φαίνεται κρύβονται πίσω από το κύκλωμα που έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο. Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά με τις έρευνες: “Σαρώνουν γιατρούς, κλινικές, αποθήκες σε όλη τη χώρα για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα! Όλες οι εξελίξεις”

Μάλιστα προς την κατεύθυνση αυτή φαίνεται να συμβάλουν και τα αρχεία της 44χρονης γιατρού από το Λαϊκό Νοσοκομείο που συνελήφθη την Τετάρτη στο σπίτι της στο Παγκράτι μετά από εξαφάνιση ημερών.

Πηγές του HealthReport.gr τονίζουν πως ήδη έχουν “δεθεί” κάποια ονόματα γιατρών που φαίνεται πως είχαν βάλει την …υπογραφή τους για να διακινηθούν τα πανάκριβα σκευάσματα, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να είχαν γίνει αντιληπτοί.

Πάντως όλα δείχνουν πως πρόκειται για γιατρούς δημοσίων νοσοκομείων ενώ εξετάζονται και άλλοι από μεγάλες ιδιωτικές κλινικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε ποιος αποκάλυψε το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα!

Συνελήφθη η γιατρός του Λαϊκού! Απολογείται στην Ανακρίτρια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button