Ειδήσεις Υγείας

Στα κάγκελα οι νοσηλευτές για το βίντεο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας με τις σέξι νοσοκόμες!

Μπορεί το βίντεο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας να έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο αλλά έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους νοσηλευτές.
Σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να παρακινήσει τους πολίτες να δώσουν αίμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας στις 14 Ιουνίου το Ε.Κ.Α, ανάρτησε το εν λόγω βίντεο το οποίο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. Μάλιστα το σύνθημα που συνοδεύει το σχετικό βίντεο είναι «Τώρα μπορείς κι εσύ να γίνεις Ήρωας».

Πάντως το εν λόγω βίντεο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις κυρίως για το περιεχόμενο του το οποίο χαρακτηρίζεται σεξιστικό. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε όλες τις περιπτώσεις, οι άντρες-ήρωες περιτριγυρίζονται από πανέμορφες  γυναίκες οι οποίες τους κοιτούν με θαυμασμό για τις ηρωικές τους πράξεις. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται και οι δηλώσεις των εκπροσώπων των νοσηλευτών οι οποίοι εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους  για τα έντονα σεξιστικά υπονοούμενα για τις νοσηλεύτριες! Διαβάστε ΕΔΩ τι έγραψε ο Άρης Δάγλας στο προσωπικό λογαριασμό του αν. υπουργού υγείας Α. Πολάκη στο facebook.

 

 

 

 

 

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και οι φωνές εκείνες που χαρακτηρίζουν το βίντεο για την αιμοδοσία απλά χιουμοριστικό.

Δείτε ΕΔΩ το απίστευτο βίντεο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας με τις σέξι νοσοκόμες!

https://www.youtube.com/watch?v=dgxStFiO4bY

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button