ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Στην Ανάβυσσο ανοικτό το Περιφερειακό Ιατρείο 4 φορές το μήνα! Πότε θα λειτουργεί

Περιφερειακό ιατρείο και για έκτακτα περιστατικά…ανοικτό 4 φορές το μήνα!
Όπως ανακοίνωσε ο αν.υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά την επαρκή στελέχωση με ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Καλυβίων και σε μια συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής ενισχύει την λειτουργία του υπαγόμενου σε αυτό Περιφερειακού Ιατρείου που εδρεύει στην κοινότητα Αναβύσσου και το θέτει σε τακτική βάση στην υπηρεσία των αναγκών των κατοίκων της περιοχής.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ το Ιατρείο θα λειτουργεί μόλις τέσσερις φορές το μήνα ειδικά στις περιοχές όπου χιλιάδες Αθηναίοι κάνουν διακοπές το καλοκαίρι, το ζήτημα υπερτονίζεται ως …επίτευγμα.

“Ενημερώνουμε τους κατοίκους της περιοχής ότι το Περιφερειακό Ιατρείο Αναβύσσου, το οποίο λειτουργούσε 1-2 φορές το μήνα, θα λειτουργεί πλέον σε σταθερή βάση 4 φορές το μήνα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη” αναφέρεται από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Τέσσερις φορές το μήνα και τα …έκτακτα 

Όπως διευκρινίζεται: “Το ιατρείο θα επισκέπτεται ένας ειδικευμένος Ιατρός Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας και μία Νοσηλεύτρια, οι οποίοι θα εξυπηρετούν τα προγραμματισμένα καθώς και τα έκτακτα περιστατικά. Στόχος της ενίσχυσης της λειτουργίας του εν λόγω ιατρείου είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής που περιλαμβάνει τις κοινότητες Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΟΠΥΥ: Τι δικαιούνται οι ασφαλισμένοι όταν νοσηλεύονται στο εξωτερικό με τον νέο κανονισμό παροχών! Όλες οι λεπτομέρειες

Έρχονται νέες αυξήσεις στα φάρμακα χωρίς συνταγή! Τι καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί

Σχετικά Άρθρα

Back to top button