ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Στη δικαιοσύνη μετά την «ευρω-κρίση» οι διοικητές των νοσοκομείων για τις απολύσεις!

Μόλις τελειώσει το αδιέξοδο της χώρας με την Ευρώπη και ησυχάσουν κάπως οι συνθήκες στη χώρα, προτίθενται οι διοικητές των νοσοκομείων όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Η απόλυση όλων των διοικητών των νοσοκομείων της χώρας χωρίς αποζημίωση, που δρομολογήθηκε ήδη μετά και τη σχετική τροπολογία που πέρασε από τη Βουλή, αναμένεται να φέρει εξελίξεις το επόμενο διάστημα και εφόσον η χώρα προσπεράσει το σκόπελο του «ευρωδιαλόγου» με τους θεσμούς.

Και αυτό διότι όπως λένε έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, διοικητές και υποδιοικητές έχουν πάρει….γραμμή να καθυστερήσουν τις αγωγές και δικαστικές διαδικασίες ετοιμάζουν έως ότου ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με το μέλλον της χώρας.

Κι ενώ ήταν όλα έτοιμα από την πλευρά των γαλάζιων διοικητών να διεκδικήσουν δικαστικά αποζημιώσεις λόγω απόλυσης, οι δραματικές εξελίξεις που πάγωσαν τη χώρα, καθυστερούν κάπως τα σχέδιά τους.
Ήδη πάντως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ειδικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ετοιμάζει ήδη τους αντικαταστάτες.

Η λίστα με τα νέα πρόσωπα όπως λένε οι πηγές του HealthReport.gr, είναι έτοιμη από καιρό παρότι τας νέα στελέχη θα αναλάβουν τα νοσοκομεία στην πιο δύσκολη συγκυρία και μάλιστα χωρίς να έχουν γνώση της κατάστασης στο ΕΣΥ.

Πάντως μόλις περάσει ο κίνδυνος του GREXIT, όπως αναφέρουν οι πηγές του HealthReport.gr, το βασικό επιχείρημα που θα ακολουθηθεί για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από τους διοικητές θα αφορά στο υπόλοιπο διάστημα που απομένει για να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο τους με το ΕΣΥ!

Μάλιστα εκτός των βασικών αποζημιώσεων οι διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων αναμένεται να ζητήσουν και χρήματα για ψυχική οδύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εν μέσω κρίσης ψηφίζεται η τροπολογία για την απόλυση των διοικητών των νοσοκομείων! Τι είπε ο Αν.Ξανθός

Κατέβασαν τα…μολύβια οι διοικητές των Νοσοκομείων! Πως αντιδρούν μετά την τροπολογία για απόλυση

Διοικητές νοσοκομείων: Μαζικές αγωγές για τις απολύσεις! Όλες οι τελευταίες πληροφορίες. Πόσα διεκδικούν

Σχετικά Άρθρα

Back to top button