ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Στη δικαιοσύνη οδεύουν ήδη οι απολυμένοι διοικητές των νοσοκομείων! Όλο το παρασκήνιο

Πριν καλά καλά απολυθούν σπεύδουν ήδη προς τη δικαιοσύνη αρκετοί διοικητές νοσοκομείων, που είδαν από το πρωί της Δευτέρας το όνομά τους να φιγουράρει στη λίστα με τις απομακρύνσεις. Διαβάστε ΕΔΩ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ : «Φεύγουν οι διοικητές των Νοσοκομείων! Έτοιμη η υπουργική απόφαση».

Έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι αρκετοί από τους διοικητές νοσοκομείων που ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι πρέπει να αποχωρήσουν, συνομιλούν ήδη με τα νομικά τους γραφεία, κάτι που άλλωστε ετοίμαζαν εδώ και καιρό.

Οι προσφυγές τους θα αφορούν σύμφωνα με πηγές του HealthReport.gr στον τρόπο που αξιολογήθηκαν καθώς η διαδικασία διήρκησε το πολύ ένα τέταρτο αλλά και στα ίδια τα κριτήρια της αξιολόγησης που ήταν ασαφή.

Σε δεύτερη φάση αναμένεται να προσφύγουν και για αποζημιώσεις όσοι απολύονται χωρίς να έχει λήξει η θητεία τους αναφέρουν οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr.

Μόνο τρεις πέρασαν το …σκόπελο της αξιολόγησης

Πάντως στην περιφέρεια της Αττικής από τη διαδικασία της αξιολόγησης πέρασαν μόλις τρεις διοικητές νοσοκομείων, όπως είχε γράψει σε ρεπορτάζ του το HealthReport.gr διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες.

Πρόκειται για τρεις διοικητές οι οποίοι θα παραμείνουν στο ΕΣΥ αλλά όχι στα ίδια νοσοκομεία που διοικούν σήμερα. Αναμένεται με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες του HealthReport.gr, να μετακινηθούν σε άλλα νοσοκομεία πιθανότατα μικρότερα από αυτά που είναι σήμερα.

Πρόκειται άλλωστε για τρεις διοικητές νοσοκομείων που σήμερα διοικούν από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.
Από την αξιολόγησή τους προέκυψε ότι ήταν από τους ελάχιστους που είχαν περιορίσει τις άσκοπες δαπάνες στα νοσοκομεία και είχαν κάνει την ορθότερη διαχείριση σε σχέση με τα κονδύλια που είχαν στη διάθεσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια προσόντα πρέπει να έχουν οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων! Όλα τα κριτήρια

Φεύγουν οι διοικητές των Νοσοκομείων! Έτοιμη η υπουργική απόφαση

Διοικητές νοσοκομείων: Μόνο 3 πάνω από τη βάση στην αξιολόγηση! Όλο το παρασκήνιο

Διοικητές νοσοκομείων: Μαζικές αγωγές για τις αξιολογήσεις! Ξεκινούν «πόλεμο» με το υπ.Υγείας

Αξιολόγηση διοικητών νοσοκομείων με…άγνωστα κριτήρια! Η νέα «πατέντα» της κυβέρνησης

Ξεκίνησε η αξιολόγηση των διοικητών νοσοκομείων! Όλο το παρασκήνιο από την εξέταση του ενός…τετάρτου

Σχετικά Άρθρα

Back to top button