ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Στη δικαιοσύνη οι γιατροί των Κέντρων Υγείας για απλήρωτες εφημερίες!

Ειδικότερα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, οι γιατροί των Κέντρων Υγείας που ανήκουν στη Β’ Υγειονομική Περιφέρεια που είναι η Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων, έχουν ήδη δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες ώστε τον Σεπτέμβριο να κινηθούν δικαστικά εναντίον της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας (Β ΥΠΕ).

Άλλωστε περιμένουν εδώ και 1,5 χρόνο να πληρωθούν τις πρόσθετες εφημερίες που έχουν κάνει προκειμένου να καλυφθεί και να βγει το πρόγραμμα των εφημεριών.

Πρόκειται για τις υπεράριθμες εφημερίες δηλαδή πραγματοποίησαν περισσότερες από 7 που μπορεί να κάνει κάθε γιατρός με βάση το νόμο. Ωστόσο αναγκάστηκαν να τις ξεπεράσουν ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν τα Κέντρα Υγείας.

Και δεν είναι ότι περιμένουν μόνο από τον Ιανουάριο του 2015 για να δουν το χρώμα του χρήματος. Πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν ότι έχουν γίνει και πολλά λάθη στους υπολογισμούς των χρηματικών ποσών που δικαιούνται αλλά και στον αριθμό των εφημεριών.

Έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι διαμηνύθηκε από τη Β ΥΠΕ στους γιατρούς ότι …λεφτά δεν υπάρχουν και συνεπώς θα πρέπει να ξεχάσουν όσα τους οφείλονται.
Να σημειωθεί ότι σε κάθε γιατρό οφείλονται από 3000 έως και 5000 ευρώ ενώ σε πολλές περιπτώσεις ακόμα περισσότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο ΠΕΔΥ φθάνει το 2017 και φέρνει τις ΤΟΜΥ!

Δείτε όλο το σχέδιο των αλλαγών σε Κέντρα Υγείας και ΠΕΔΥ που ξεκινά στην Αχαΐα! Τι αλλάζει

Χωρίς καθαρίστριες ΠΕΔΥ και Κέντρα Υγείας! Νοσηλεύτριες και στην καθαριότητα στη Μυτιλήνη

Τι θα γίνει με τους γιατρούς του ΠΕΔΥ και τα ιατρεία τους! Όλες οι λεπτομέρειες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button