ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Στη φάκα της Αστυνομίας γνωστός ψυχίατρος του Κολωνακίου!

Ο ψυχίατρος, γνωστός σε όλη την Αθήνα και με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν διέθετε πλέον άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και λειτουργίας του  ιατρείου του στο γραφείου του.

Οι αστυνομικοί έκλεισαν ραντεβού με τον γιατρό ως ασθενείς,  στο ιατρείο του στο Κολωνάκι με αποτέλεσμα όταν επισκέφτηκαν το ιατρείο του να διαπιστώσουν ότι πράγματι λειτουργούσε παράνομα ενώ  ανακάλυψαν και τα ναρκωτικά.

Μαζί με τον ψυχίατρο,  συνελήφθη η γραμματέας του και δύο ακόμη άτομα που εργάζονταν ως νοσηλευτικό προσωπικό. Στο παράνομο ιατρείο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες χάπια και σκευάσματα, τα οποία θα εξεταστεί αν κυκλοφορούσαν νόμιμα στη χώρα μας. Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Συντάγματος έχουν κατασχέσει, επίσης, βιβλία με πελάτες και σημειώσεις του ψυχιάτρου.

Αξίζει να υπενθυμιστεί εδώ ότι ο Ιατρικός σύλλογος είχε κάνει καταγγελία, για την οποία ενημερώθηκε η Εισαγγελία και ζήτησε τη διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πάντως, οι αστυνομικοί που σχημάτισαν τη δικογραφία έχουν κατασχέσει και δύο βιβλία με το πελατολόγιο του γιατρού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πελάτες του ήταν και πολλοί επώνυμοι, καθώς ο ψυχίατρος ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους κοσμικούς κύκλους του Κολωνακίου.

Στο βιογραφικό του, αναφέρει ότι  είναι μέλος πολλών αμερικανικών και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πληθώρα βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button