ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Στις 23 Σεπτεμβρίου η συνεδρίαση του πειθαρχικού για τους «φακελάκηδες»!

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr η πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου αμέσως μετά τις εκλογές με πρώτο και βασικό θέμα την εξέταση της υπόθεσης του καρδιοχειρουργού από τον Ευαγγελισμό.

Η διαδικασία για τη συνεδρίαση του πειθαρχικού επισπεύσθηκε μετά το σάλο που προκλήθηκε καθώς ως ο γιατρός του Ευαγγελισμού επέστρεψε κανονικά στο νοσοκομείο καθώς έληξε ο ένας χρόνος που δίδεται από το νόμο για να ελεγχθεί πειθαρχικά.

Σύμφωνα με τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας μπορεί να επέστρεψε στα καθήκοντά του αλλά η πειθαρχική δίωξη δε σταματά, αφού θα υπάρξει οριστική απόφαση μετά τη σχετική συνεδρίαση του πειθαρχικού οργάνου.

Η οργή του διοικητή

Στο μεταξύ ανακουφισμένος με την υπόθεση του καρδιοχειρουργού που παίρνει πια το δρόμος της, φέρεται να είναι ο διοικητής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Αναστάσιος Γρηγορόπουλος. Όπως λένε πηγές του HealthReport.gr είχε ενημερώσει την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι έληγε η προθεσμία εξέτασης της υπόθεσης και υπήρχε κίνδυνος να επιστρέψει κανονικά στο νοσοκομείο.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Μπορεί ο απαράδεκτος νόμος Κατρούγκαλου να επιτρέπει την επιστροφή επίορκων γιατρών, υπάρχει όμως τεράστιο ηθικό θέμα και για όσο καιρό βρίσκομαι σε αυτή τη θέση αυτοί οι «άνθρωποι» θα αντιμετωπισθούν όπως τους αξίζει!»

grigoropoulos

Στη συνεδρίαση πάντως του πειθαρχικού θα εξετασθούν όλες οι καυτές υποθέσεις με επίορκους γιατρούς που επέστρεψαν ή επιστρέφουν στο ΕΣΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε τι έλεγε στην απολογία του ο γιατρός με το φακελάκι από τον Ευαγγελισμό!

Εσπευσμένα στο πειθαρχικό η υπόθεση του γιατρού με το φακελάκι από τον Ευαγγελισμό!

Σάλος από την επιστροφή των «φακελάκηδων» στο ΕΣΥ! Η αποκάλυψη του HealthReport.gr και η διάψευση Κατρούγκαλου

Πανικός στην κυβέρνηση για την επιστροφή των «φακελάκηδων» στο ΕΣΥ! Νέα επείγουσα εγκύκλιος Κατρούγκαλου

Απίστευτο: Επιστρέφουν με νόμο οι επίορκοι γιατροί στα νοσοκομεία! Όλες οι λεπτομέρειες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button