ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ! Τι μπορούν να βρουν οι πολίτες

Μετά από χρόνια σχεδιασμών βγήκε στον αέρα του διαδικτύου η νέα σελίδα του ΕΟΠΥΥ.

Πρόκειται για μια χρήσιμη ιστοσελίδα στην οποία οι ασφαλισμένοι μπορούν να εντοπίσουν από τις διευθύνσεις των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ, μέχρι να ελέγξουν τις παροχές και τον φάκελό τους αλλά και να εγγραφούν στον οικογενειακό τους γιατρό, ο οποίος βέβαια σήμερα δεν είναι και ότι πιο εύκολο για να βρεθεί. Διαβάστε ΕΔΩ χαρακτηριστικά: “Οικογενειακός γιατρός ούτε στα Κέντρα Υγείας! Όλα τα αγκάθια”

Πάντως ο πολίτης μέσα από τη νέα σελίδα του ΕΟΠΥΥ μπορεί να βρει και τους συμβεβλημένους παρόχους ώστε να μπορεί να τους επισκεφθεί για υπηρεσίες και να μη χρειασθεί να πληρώσει συμμετοχή από την τσέπη του ή να πληρώσει μόνο το νόμιμο ποσοστό.
Επίσης μπορεί να εντοπίσει φάρμακα αλλά και εκτός των άλλων τα όρια των εξετάσεων που δικαιούται να κάνει.

Σύντομα πάντως αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία και ο ηλεκτρονικός φάκελος του ασθενούς που έχει ετοιμασθεί από την ΗΔΙΚΑ και θα είναι συνδεδεμένος με όλες τις υπηρεσίες υγείας της χώρας. Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες: “Ξεκινά πιλοτικά ο ηλεκτρονικός φάκελος υγείας στις πρώτες ΤΟΜΥ! Όλες οι λεπτομέρειες”

Βέβαια για να μπορέσει να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους πολίτες όσο και για τους γιατρούς θα πρέπει να οργανωθούν σε πρώτη φάση οι παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικά αυτές της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε πως θα κοστολογούνται αλά… γερμανικά τα νοσήλια στα νοσοκομεία! Όλες οι αλλαγές

Στην αναμονή για σύνταξη εκατοντάδες γιατροί του ΕΣΥ! Γιατί καθυστερούν

Καταρρέουν τα νοσοκομεία στα Επτάνησα! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Σχετικά Άρθρα

Back to top button