ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Στο γιατρό με πιστωτική! Έρχονται τα υποχρεωτικά POS στα ιατρεία

Παρότι αρχικά ήταν θολό το τοπίο σχετικά με το αν θα είναι ή όχι υποχρεωτικά τα ηλεκτρονικά μηχανήματα POS στα ιατρεία, πλέον γίνεται σαφές ότι κάθε γιατρός θα πρέπει να διαθέτει υποχρεωτικά μηχάνημα υποδοχής κάρτας για τους ασθενείς του.

Ειδικότερα με βάση τις πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών ο τομέας της Υγείας είναι από εκείνους που θα πρέπει υποχρεωτικά να …ψηφιοποιηθεί, επειδή διαπιστώθηκε ότι στην Υγεία κυκλοφορεί το περισσότερο «μαύρο» χρήμα.

Με βάση τους σχεδιασμούς του υπουργείου Οικονομικών γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακεία, νοσοκομεία αλλά και κτηνίατροι θα πρέπει υποχρεωτικά να τοποθετήσουν POS, ώστε οι ασθενείς να πληρώνουν με πλαστικό χρήμα. Δείτε ΕΔΩ όλες τις πληροφορίες για το: «Πως θα χρησιμοποιούν οι γιατροί τα POS στα ιατρεία!»

Όλα συντείνουν πως οι ιατρικοί κλάδοι μαζί με όλους τους υπόλοιπους που θα ενταχθούν στο υποχρεωτικό σύστημα με τα POS, θα πρέπει να διαθέτουν το μηχάνημα για τις πιστωτικές, μέχρι το καλοκαίρι και συγκεκριμένα μέχρι το τέλος Ιουνίου. Διαφορετικά απειλούνται με τσουχτερά πρόστιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται η υπουργική απόφαση για POS και στα ιατρεία! Όλες οι λεπτομέρειες

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του ΠΕΔΥ για τις αλλαγές στις εργασιακές τους σχέσεις! Τι ετοιμάζουν

Δείτε ποιες είναι οι νέες απαιτήσεις των «θεσμών» στην υγεία! Όλο το παρασκήνιο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button