ΆρθραΡεπορτάζ υγείας

Στο μικροσκόπιο των αρχών οι μεγαλογιατροί με «χρυσές» καταθέσεις! Ποιοι ακριβώς θα ελεγχθούν

Στόχος να εντοπισθούν και να πέσουν στην τσιμπίδα του νόμου, όσοι θησαύρισαν με διαφθορά και μαύρο χρήμα. Η «γραμμή» του Μεγάρου Μαξίμου στους περισσότερους υπουργούς αλλά και στο πλαίσιο της δέσμευσης μας στους δανειστές είναι, όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr, να εντατικοποιηθεί το …ξεσκόνισμα για όσους υπάρχουν ενδείξεις ή ακόμη και αποδείξεις πως κέρδισαν χρήματα από τον τομέα της Υγείας μέσω παρατυπιών και φυσικά χωρίς να φορολογηθούν.

Ιατρεία χωρίς… αποδείξεις

Στο πλαίσιο αυτό σε συνεργασία με τις ελεγκτικές οικονομικές υπηρεσίες και τις δικαστικές αρχές, το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει σαφάρι ελέγχων σε λογαριασμούς γιατρών τόσο των δημοσίων νοσοκομείων όσο και ιδιωτών.
Ταυτόχρονα όπως λένε πηγές στο HealthReport.gr, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας επεξεργάζεται σχέδιο και για τον ιδιωτικό τομέα της Υγείας και ειδικά τους ιδιώτες γιατρούς, καθώς πλέον είναι σε όλους γνωστό πως πολλοί γιατροί εξετάζουν ασθενείς χωρίς να δώσουν τις απαραίτητες αποδείξεις.

Μάλιστα στο στόχαστρο των ελεγκτών θα βρεθούν ειδικά όσοι πραγματοποιούν ιατρικές πράξεις ή μικροεπεμβάσεις σε ιδιωτικά ιατρεία όπως π.χ. αισθητικές επεμβατικές διαδικασίες, χρεώνοντας κανονικά τους ασθενείς χωρίς όμως τα απαραίτητα παραστατικά.

botox

Και βέβαια πρώτοι στη λίστα των ελέγχων αναμένεται να μπούνε οι πλαστικοί χειρουργοί που με βάση τις πληροφορίες που επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τις καταγγελίες που έχει στα χέρια της –όπως λένε πληροφορίες του HealthReport.gr– είναι πρωταθλητές στις ιατρικές πράξεις χωρίς αποδείξεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button