Ειδήσεις ΥγείαςΦάρμακα

Στο πλευρό του συλλόγου ΦΛΟΓΑ οι Pharmaκλήδες!

Μια μουσική βραδιά αγάπης, ζεστασιάς και αλληλεγγύης, διοργάνωσαν για 8η συνεχή χρονιά, οι Pharmaκλήδες, μέσα από την έντεχνη ομάδα της μπάντας, τους «Pharmaκλήδες εν Τέχνη», με στόχο την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ.

Εμφανώς συγκινημένη, η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Μαρία Τρυφωνίδη ανέφερε: «Είναι συγκινητική η στήριξη της Pharmathen και του συγκροτήματος «Pharmaκλήδες εν Τέχνη», στο σημαντικό και δύσκολο έργο της ΦΛΟΓΑΣ.

Μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία να έχουμε για 8η συνεχή χρονιά συνοδοιπόρους που μας στηρίζουν από καρδιάς. Πιστεύω πως αυτό είναι και το «μυστικό της επιτυχίας»των εκδηλώσεων που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας Pharmathen.

Για τη ΦΛΟΓΑ αποτελούν λαμπρό παράδειγμα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς, κάτι που ως Σύλλογος έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη λόγω της έλλειψης επιχορήγησής μας από Δημόσια και Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κοτζιάς, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Pharmathen και ιδρυτικό μέλος των Pharmaκλήδων δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που για 8η συνεχή χρονιά, οι εθελοντές – εργαζόμενοι της Pharmathen, φέτος με την έντεχνη ομάδα της μπάντας, τους«Pharmaκλήδες εν Τέχνη», στηρίζουν τις ανάγκες και το έργο της ΦΛΟΓΑΣ.

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Pharmathen, έχουμε ως προτεραιότητα να στηρίζουμε έμπρακτα, φορείς που βοηθούν τα παιδιά να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε μία καλύτερη ζωή.

Τέτοιες δράσεις μπορούν και υλοποιούνται με την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης της Pharmathen, η οποία ενισχύει το κλίμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης στον Όμιλο και προτρέπει τους εργαζόμενούς τηςνα αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση.

Φέτος, νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά, γιατί συγκεντρώσαμε ακόμη περισσότερα χρήματα για τη ΦΛΟΓΑ. Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Για εμάς κάτι τέτοιο αποδεικνύει στην πράξη πως ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την χώρα, ο άνθρωπος πάντα βρίσκει τρόπο να βοηθάει το συνάνθρωπο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button