Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Στο χειρουργείο οι Έλληνες για αύξηση των …προσόντων τους! Δείτε το προφίλ τους

Οι ειδικοί διαπιστώνουν πως τα ταμπού κάμπτονται και όλο και περισσότεροι Έλληνες καταφεύγουν στον χειρουργό τους για να αποκτήσουν μεγαλύτερη…λίμπιντο.

Οι επιστήμονες μιλούν μάλιστα για αλματώδη αύξηση των ανδρών που επιθυμούν μεγέθυνση και πάχυνση πέους τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, όπως καταμαρτυρούν άλλωστε και τα στοιχεία των ανδρολόγων!
Είναι ενδεικτικό πως η αύξηση το 2013 ξεπέρασε το 70%, σε σχέση με την τελευταία δεκαετία, καθώς στην χώρα μας η πρώτη μεγέθυνση πέους πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 15 χρόνια.

«Η ελεύθερη και άμεση ενημέρωση, κυρίως μέσω Ιντερνέτ, είναι ο βασικός λόγος που ώθησε τους Έλληνες να σπάσουν το ταμπού και να απευθυνθούν στους ειδικούς επιστήμονες, όσον αφορά το μέγεθος των προσόντων τους» αναφέρει ο χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος κ Θάνος Παλλαντζάς και προσθέτει.
«Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται πάνω από 70 χειρουργικές επεμβάσεις το χρόνο για μεγέθυνση και πάχυνση πέους. Σε σχέση με τις επεμβάσεις πριν από δέκα χρόνια η αύξηση είναι αλματώδης».

Επειδή το …μέγεθος μετράει

Το πόσο μεγάλο πρέπει να είναι ένα πέος φαίνεται να απασχολεί ένα μεγάλο κομμάτι και της ανδρικής ελληνικής κοινωνίας .Παρά το γεγονός ότι η ιατρική επιστήμη θεωρεί και σωστά ότι το μέγεθος δεν έχει καμιά σχέση με την λειτουργικότητα. Η πιο κλασική δε συμβουλή, των ανδρολόγων, είναι πως όλα τα μεγέθη είναι καλά φτάνει να κάνουν τη…δουλειά τους.

peos

Συνήθως στον ευρωπαϊκό πληθυσμό τα ανδρικά «προσόντα» κυμαίνονται από 13 -15 εκ, ενώ στους μαύρους πληθυσμούς είναι λίγο μεγαλύτερα.
Σε πολλές περιπτώσεις όμως πίσω από το άγχος των ανδρών για το μέγεθος μπορεί να κρύβεται μια δυστυχισμένη ερωτική ζωή ανεξάρτητη από το μήκος τους πέους.

Υπάρχει όμως κι ένα τμήμα του ανδρικού πληθυσμού που βιώνει με έντονο άγχος το μέγεθος του και αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε απόχη από το σεξ και σε ακραίες περιπτώσεις αυτοτραυματισμούς στην προσπάθεια να το μεγεθύνει με «πρωτόγονες» μεθόδους.

Το προφίλ των ανδρών

Στην πλειοψηφία τους οι άνδρες που επιθυμούν μεγέθυνση πέους είναι ελεύθεροι, πάνε μόνοι τους στο γιατρό και η ηλικία τους κυμαίνεται από 18 μέχρι 70 χρόνων. Βέβαια στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει το φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον που στηρίζει την επιλογή του ενδιαφερόμενου να καθίσει στο χειρουργικό τραπέζι για την επέμβαση.

Οι ειδικοί πάντως σημειώνουν πως, τουλάχιστον στη χώρα μας, ελάχιστοι άνδρες προσέρχονται στα ιατρεία των ανδρολόγων συνοδευόμενοι από τις συντρόφους τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button