ΆρθραΡεπορτάζ υγείας

Εξιτήριο για τον Π.Κουρουμπλή από το Ωνάσειο! Τι λένε οι γιατροί

Ο υπουργός Υγείας εισήχθη σύμφωνα με τους συνεργάτες του στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες καρδιολογικές εξετάσεις και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μάλιστα επισημαίνεται ότι το ραντεβού για τον καρδιολογικό έλεγχο είχε κλειστεί λίγο πριν την Καθαρά Δευτέρα.

Σύμφωνα πάντως με το επίσημο ανακοινωθέν από το Ωνάσειο: “Ο Υπουργός Υγείας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής εισήχθη σήμερα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για προγραμματισμένo στεφανιογραφικό έλεγχο. Προγραμματίζεται εξιτήριο αύριο”.

Ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής χρειάστηκε τοποθέτηση στεντ για την αντιμετώπιση καρδιολογικού προβλήματος, κάτι όμως που δεν ήθελαν να επιβεβαιώσουν οι στενοί του συνεργάτες.

Με βάση τους αρμόδιους του υπουργείου Υγείας ο υπουργός θα πάρει εξιτήριο την Τρίτη εκτός απρόοπτου, ενώ θα συνεχίσει κανονικά τις δραστηριότητές του και μάλιστα θα συμμετέχει με βάση τον προγραμματισμό και στο υπουργικό συμβούλιο. Κάτι βέβαια που δεν επιβεβαιώνουν οι γιατροί του.

Οι γιατροί πάντως του Ωνασείου διαβεβαίωναν στο HealthReport.gr πως είναι καλά στην Υγεία του και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Για την κατάσταση της υγείας του Παναγιώτη Κουρουμπλή ενημερώθηκε και το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button