Επιχειρηματικά Νέα

Συμμετοχή της φαρμακευτικής εταιρείας Bradex στo 18o Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο

Η εταιρεία Bradex, του ομίλου DEMO ΑΒΕΕ, πραγματοποίησε την πρώτη της συμμέτοχη στο 18o Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο που έλαβε χώρα στo Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου 2017.

Στόχος της εταιρείας ήταν για μια ακόμη φορά να ενημερώσει τους φαρμακοποιούς για την δραστηριοποίηση της στον χώρο του φαρμακείου και του ευρύτερου consumer healthcare.

 

 

 

 

 

Τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας όπως το επουλωτικό προϊόν biosilver, το gel κρυοθεραπείας Myogel τα ενεργοσυνεκτικά επιδεσμικά προϊόντα Elastus, αλλά και το νέο πρωτοποριακό αντιβηχικό προϊόν Iviprosil σε μορφή διασπειρόμενων ταινιών με εκχύλισμα φύλλων κισσού, έτυχαν ευρύτερης αποδοχής και ενδιαφέροντος από όλους φαρμακοποιούς που ενημερώθηκαν διεξοδικά από τους συνεργάτες της εταιρείας.

Όραμα της Bradex είναι να είναι δίπλα στον Έλληνα γιατρό και φαρμακοποιό με ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Λίγα λόγια για την Bradex

H Εταιρεία Bradex ανήκει στον όμιλο DEMO και μια είναι ελληνική εταιρία η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων στην ελληνική αγορά.

H εταιρεία επενδύει σε γενόσημα φάρμακα και ιατροτεχνολογικά προϊόντα και δραστηριοποιείτε σε 3 άξονες στο Νοσοκομείο, στον Ιδιωτικό τομέα – ΕΟΠΥΥ και Home care- και στο Φαρμακείο. Η Bradex διαθέτει νοσοκομειακά προϊόντα (ορούς, πολυβιταμινούχα, αναισθησιολογικά) και επεκτείνει την γκάμα της με μια πλήρη σειρά ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων και με καινοτόμες σειρές προϊόντων στην αγορά των ιδιωτικών φαρμακείων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button