Η φωνή του ασθενούς

Συνάντηση ατόμων με φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου στην Καβάλα

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του, άτομα ή γονείς και φίλοι ατόμων με ΙΦΝΕ, από την περιοχή της Καβάλας και τους γειτονικούς νομούς στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στις 11.00 το πρωί Εθνικής Αντιστάσεως 16, στην παραλία της Καβάλας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μέλη του διοικητικού συμβουλίου και εκπρόσωποι του συλλόγου θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για τρέχοντα θέματα που σχετίζονται με τα δικαιώματα των ατόμων με ΙΦΝΕ και για τις μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας στην περιοχή εν όψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας ΙΦΝΕ στις 19 Μαΐου.

Παράλληλα, όλοι όσοι παρευρεθούν θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους για ό,τι τους απασχολεί σχετικά με τα δικαιώματα των χρόνιων ασθενών, αλλά και για τον τρόπο που λειτουργεί ο σύλλογος και παράλληλα να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.

Μόνο με τη βοήθεια όλων των μελών και φίλων ασθενών θα μπορέσει να γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό η σοβαρότητα των ΙΦΝΕ με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ΙΦΝΕ. Ένας δυνατός και ηχηρός Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας μπορεί να ηγηθεί με επιτυχία αυτή την προσπάθεια ώστε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των ατόμων με ΙΦΝΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους εκπροσώπους του συλλόγου στην περιοχή: Ιωάννης Άντζας (Δράμα – 6978892128), Ευγενία Μαυρουδή (Καβάλα – 6974575318) και Χρήστος Ιορδανίδης (Δράμα – 6942200756).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button