ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Συνελήφθη γιατρός Νοσοκομείου στη Θράκη για φακελάκι 500 ευρώ! Όλες οι πληροφορίες

Για δωροληψία και απόπειρα εκβίασης συνελήφθη γιατρός δημοσίου νοσοκομείου στη Θράκη αφού ζήτησε φακελάκι 500 ευρώ για να χειρουργήσει νωρίτερα μια ασθενή!

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθη γιατρός δημόσιου Νοσοκομείου στη Θράκη, για δωροληψία και απόπειρα εκβίασης.
Πρόκειται για ωτορινολαρυγγολόγο δημόσιου Νοσοκομείου της Θράκης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και απόπειρα εκβίασης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ιδιώτη ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση στη σύζυγό του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε προκαθορισμένη συνάντηση στο νοσοκομείο, ο γιατρός παρέλαβε από τον ιδιώτη το χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί.

Δε χρειάστηκε πολύ για να επέμβουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων οι οποίοι και συνέλαβαν το γιατρό, ενώ σε έρευνα στο γραφείο του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button