ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Συνελήφθη η γιατρός του Λαϊκού! Απολογείται στην Ανακρίτρια

Η 44χρονη παθολόγος, της οποίας η μητέρα είχε δηλώσει εξαφάνιση στις 10 Μαίου,  συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας. Η γιατρός από το Λαϊκό Νοσοκομείο που είχε εξαφανιστεί αμέσως μετά από την εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος με τα αντικαρκινικά μαζί με το σύζυγό της δημοσιογράφο, αναζητείτο από τις αρχές για συμμετοχή στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Ήδη η 44χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία της Οικονομικής αστυνομίας για αποτυπώματα και φωτογραφίες ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση με το κύκλωμα των αντικαρκινικών. 

Υπενθυμίζεται ότι η γιατρός είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες, μαζί με το σύζυγό της, μετά τις πρώτες συλλήψεις για το κύκλωμα παράνομης διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε γράψει πριν μέρες το HealthReport.gr: «Στο στόχαστρο και άλλοι γιατροί και στελέχη του ΕΟΠΥΥ για την παράνομη πώληση ακριβών φαρμάκων!

Ο διοικητής του Λαϊκού, όπου υπηρετούσε, είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της στις 9 Μαΐου, όταν η γιατρός δεν εμφανίστηκε στην εργασία της. Η μητέρα της τον ενημέρωσε ότι είχε δηλώσει ήδη την εξαφάνισή της στο Α.Τ Παγκρατίου.

Το διαμέρισμα του Παγκρατίου σύμφωνα με πληροφορίες ελέγχεται από τους Αστυνομικούς οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες και σε ένα ακόμη διαμέρισμα που διαθέτει η 44χρονη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Παράλληλα γίνεται έρευνα στο ιατρείο που διατηρεί η 44χρονη στο κέντρο της Αθήνας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button