Ειδήσεις ΥγείαςΠαιδί

Συνεχίζει την κοινωνική του δράση το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ!

Πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά της Μήλου, προσέφεραν οι εθελοντές ιατροί του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μετά από κάλεσμα της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Δημάρχου Γεράσιμου Δαμουλάκη.

Οι εθελοντές ιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, πραγματοποίησαν παιδιατρικό και καρδιολογικό έλεγχο σε περισσότερα από 100 παιδιά του νησιού τα οποία πρόκειται να λάβουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η αποστολή αυτή στη Μήλο εντάσσεται στο πλαίσιο των οδοιπορικών υγείας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής που αποσκοπούν στη στήριξη και την υγειονομική κάλυψη των νησιωτικών και ακριτικών περιοχών της χώρας και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε.

 

ΙΣΑ2                         ΙΣΑ 3

 

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης τόνισε: «Θα φτάσουμε μέχρι το τελευταίο άκρο της Ελλάδας για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ελπίδα στους κατοίκους των ακριτικών και νησιωτικών περιοχών της Ελλάδας που η πολιτεία έχει εγκαταλείψει, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις και προσπάθειες του Ι.Σ.Α.

Θα δώσουμε μάχη για να εξασφαλιστεί η υγειονομική θωράκιση αυτών των περιοχών και να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Εφόσον το κράτος δεν μπορεί, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος μαζί με την επιστημονική κοινότητα, σε επίπεδο εθελοντισμού, θα βοηθά τις περιοχές αυτές», υπογράμμισε ο κος Πατούλης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button