ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και ΠΟΕΔΗΝ για το πότε μεταφέρθηκε ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία για την ώρα άφιξης  του πρώτου νεκρού από την πύρινη λαίλαπα στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο!

Μάλιστα οι εργαζένοι έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία- ντοκουμέντο με τον πρώτο νεκρό που μεταφέρθηκε και βρισκόταν εκείνη την τραγική νύκτα σε θάλαμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών  του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. Η ώρα της φωτογραφίας είναι 23:03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως φαίνεται η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 23:03, 40 λεπτά, δηλαδή, πριν την άφιξη του πρωθυπουργού στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι για το συντονιστικό.

Όπως ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι “την φωτογραφία θα την καταθέσουμε στον Εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση εφόσον μας καλέσει. Και όμως ο επικεφαλής του Νοσοκομείου αιχμής της υγειονομικής περίθαλψης των τραυματιών της πύρινης λαίλαπας στην Ανατολική Αττική δεν θυμάται για την ώρα που διεκομίσθη ο πρώτος νεκρός στο Νοσοκομείο. Λέει μάλιστα ότι διεκομίσθη 12 η ώρα τα μεσάνυκτα. Την ώρα της καταγραφής και όχι την ώρα της παράδοσης από το ΕΚΑΒ“.

Βιβλίο καταγραφής συμβάντων

Παράλληλα οι εργαζόμενοι δημοσιοποίησαν και τη σελίδα από το Βιβλίο καταγραφής συμβάντων του ΕΚΑΒ  το οποίο είναι τριπλότυπο.

Στο βιβλίο συμπληρώνεται η ώρα παραλαβής του διακομιζόμενου νεκρού ή ασθενή, τα στοιχεία του ασθενούς (εν προκειμένω αγνώστων στοιχείων) ιατρική εκτίμηση και ζωτικά σημεία (εν προκειμένω απανθρακωμένος άνδρας άσφυγμος κ.α.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το τριπλότυπο έντυπο υπογράφεται από γιατρό των ΤΕΠ του Νοσοκομείου και τον διασώστη του ΕΚΑΒ. Ένα αντίγραφο (λευκό) μένει στο Νοσοκομείο και τα άλλα δύο επιστρέφουν στο αρχείο του ΕΚΑΒ προς χρήση δικαστική ή των ενδιαφερόμενων κατόπιν αίτησης.

Ως εκ τούτω συμπεραίνουν οι εργαζόμενοι το Σισμανόγλειο έχει στη διάθεσή του το λευκό έντυπο από το βιβλίο καταγραφής συμβάντων του ΕΚΑΒ που αναγράφει την ώρα παραλαβής του πρώτου νεκρού άνδρα αγνώστων στοιχείων το οποίο υπογράφει γιατρός των ΤΕΠ. Τα δύο άλλα έντυπα βρίσκονται στο αρχείο του ΕΚΑΒ.

Καταλήγοντας οι εργαζόμενοι καλούν το διοικητή  του Νοσοκομείου να δώσει στη δημοσιότητα τα έντυπα παραλαβής από το ΕΚΑΒ όλων των νεκρών που παρέλαβε το Νοσοκομείο (σύνολο 4) και ειδικά του πρώτου (άνδρα). Όχι να κάνει μαγειρέματα με την ώρα διακομιδής του δεύτερου νεκρού στο Νοσοκομείο που ήταν γυναίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιδού πότε μεταφέρθηκε ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο! Τι αποκαλύπτουν οι εργαζόμενοι

Editorial: Μάτι Αττικής…η κωμωδία μιας ελληνικής τραγωδίας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button