ΆρθραΡεπορτάζ υγείας

Συνεχίζουν με κλιμάκωση τις κινητοποιήσεις οι γιατροί της Νίκαιας!

Αποφασισμένοι να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις εμφανίζονται οι γιατροί του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, οι οποίοι όχι μόνο συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας αλλά από την Παρασκευή 27 Μαρτίου θα προχωρήσουν και σε κλείσιμο των ταμείων προκειμένου οι πολίτες να μην πληρώνουν το 5ευρω στα εξωτερικά ιατρεία. Επιπλέον στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων δεν θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, η προγραμματισμένη γενική εφημερία.

Την ίδια ώρα σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των γιατρών με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, απέσπασαν τη δέσμευση πως θα κινηθεί άμεσα η διαδικασία προκαταβολής από τα ταμεία των νοσοκομείων για τις δεδουλευμένες εφημερίες Δεκεμβρίου 2014 για ειδικούς – ειδικευόμενους όσον αφορά το νοσοκομείο της Νίκαιας και για τους ειδικευόμενους όσον αφορά όλα τα υπόλοιπα νοσοκομεία της χώρας.

Νέα γενική συνέλευση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, με τους γιατρούς ωστόσο να δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν πίσω μέχρι να δουν στους λογαριασμούς τους και το τελευταίο ευρώ των δεδουλευμένων εφημεριών από το 2012 εως και τον Μάρτιο του 2015.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button