ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείαςΦάρμακα

Συστήνεται διακομματική επιτροπή για το φάρμακο! Όλες οι λεπτομέρειες

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του HealthReport.gr για την πρόθεση του υπουργού Υγείας να συστήσει Διακομματική Επιτροπή για το φάρμακο προκειμένου να θέσουν όλα τα κόμματα τις απόψεις τους αλλά βέβαια και για να …αναλάβουν τις ευθύνες τους στον ευαίσθητο αυτόν τομέα.
Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο που είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr: “Προς Διακομματική Επιτροπή για την πολιτική στο φάρμακο το υπ.Υγείας! Αποκλειστικές πληροφορίες”

Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, “αναγνωρίζοντας την ανάγκη αναζήτησης της μέγιστης δυνατής πολιτικής συνεννόησης στον τομέα του φαρμάκου και με στόχο την παρακολούθηση της φαρμακευτικής δαπάνης αλλά και τη διαμόρφωση των όρων μιας Εθνικής Στρατηγικής στα θέματα φαρμακευτικής πολιτικής, καλεί εκπροσώπους από όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες (πλην Χρυσής Αυγής) να συγκροτήσουν Μόνιμη Διακομματική Επιτροπή”.

Η πρώτη συνάντηση μάλιστα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29/05, στις 13:30, στο υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17) όπου και όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής θα μπορέσουν να συμμετάσχουν με 3 εκπροσώπους τους ακόμη και επιστημονικούς συνεργάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button