Ειδήσεις ΥγείαςΟμορφιά

Σύσφιξη σώματος: Αυτά είναι τα καλύτερα tips για να νικήσετε τη χαλάρωση

Τα σημεία που είναι περισσότερο εμφανή το χαλαρωμένο δέρμα είναι τα μπράτσα, ο λαιμός, τα πόδια και η περιοχή της κοιλιάς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς για να αποκατασταθεί η ελαστικότητα και η εμφάνιση της επιδερμίδας η λύση είναι η ισορροπημένη διατροφή, η καθημερινή άσκηση και η εφαρμογή ενυδατικών κρεμών.

 

 

 

 

 

 

 

Πάντως η  αποτελεσματικότητα των φυσικών θεραπειών εξαρτάται από την ηλικία, από το πόσα κιλά χάσατε καθώς και το πόσο γρήγορα τα χάσατε.

Τι να κάνετε

Καθιερώσετε μια ρουτίνα φυσικών ασκήσεων και να ασκήστε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον μια ώρα κάθε φορά. Παράλληλα μπορείτε να ασχολείστε με την κολύμβηση, την πεζοπορία, την ποδηλασία ή το περπάτημα δυο φορές την εβδομάδα.

Ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή, αλλά μείνετε σε ένα σταθερό σωματικό βάρος έως ότου το δέρμα σας προσαρμοστεί σε αυτό.

Πίνετε άφθονο νερό για να βελτιώσετε την ελαστικότητα του δέρματός σας. Το να είστε ενυδατωμένοι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υγεία των ζωτικών σας οργάνων, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος και των μυών σας.

Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα δύο φορές την ημέρα. Αυτό θα μειώσει τις ραγάδες και τις ρυτίδες στην επιδερμίδα σας.

Να αποφεύγετε την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Οι ελεύθερες ρίζες των ακτίνων του, καταστρέφουν τις ίνες του χορίου.

Μην καπνίζετε.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button