ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Τέλος οι εργολάβοι καθαριότητας και στο Ωνάσειο! Πόσα χρήματα εξοικονομήθηκαν

Όπως ανακοίνωσε το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο- το οποίο να σημειωθεί ότι λειτουργεί με ιδιωτικά κριτήρια αλλά χρηματοδοτείται από το δημόσιο- μετά τη λήξη της σύμβασης του Κέντρου με εταιρεία παροχής υπηρεσιών καθαρισμού προέβη, κατόπιν ανοικτής διαδικασίας, στη πρόσληψη πενήντα δύο (52) Καθαριστών και Καθαριστριών με ατομικές συμβάσεις εργασίας, ορισμένου χρόνου και πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Ωνασείου, μετά την πρόσληψη των καθαριστριών και τη λήξη της συνεργασίας με την ιδιωτική εταιρεία, το νοσοκομείο αναμένεται να εξοικονομεί ετησίως περίπου διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ (€250.000).

Να σημειωθεί ότι το Ωνάσειο απέκτησε πρόσφατα νέα Διοίκηση τα μέλη της οποία διορίζονται σε μεγάλο μέρος από το υπουργείο Υγείας. Διαβάστε ΕΔΩ τη νέα Διοίκηση: «Νέο ΔΣ στο Ωνάσειο! Όλα τα ονόματα»

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι το Ωνάσειο λειτουργεί με ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ αλλά πρόκειται ουσιαστικά για ένα ιδιωτικό νοσοκομείο που όμως στηρίζεται οικονομικά από το κράτος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button