Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Τι «ανάβει» περισσότερο τις γυναίκες στο σεξ; Έρευνα

Κάποιες φορές δε χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για να ανέβει η ερωτική διάθεση των γυναικών. Έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Journal of Couple & Relationship Therapy, αποκάλυψε τι είναι αυτά που “ανάβουν” περισσότερο τις γυναίκες στο σεξ. Έτσι οι απανταχού ειδικοί σεξολόγοι συνιστούν στους άνδρες να τα τηρήσουν… κατά γράμμα αν θέλουν να έχουν επιτυχία στο σεξ.

Τα πρόστυχα λόγια

Σύμφωνα με τη σεξοθεραπεύτρια Madeleine Castellanos τα πρόστυχα λόγια είναι δυνατόν να ξεσηκώσουν ερωτικά τις γυναίκες με την προϋπόθεση αυτά να διατυπώνονται όχι από το πρώτο ραντεβού αλλά όταν η σχέση έχει ήδη προχωρήσει και υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των συντρόφων.

Δώστε βάση

Η γνωστή σεξοθεραπεύτρια προτείνει στο ισχυρό φίλο να δίνει έμφαση και βάρος στα σημεία που οι γυναίκες αφήνουν εκτεθειμένα ή αυτά που καλύπτουν πολύ γρήγορα. Οι γυναίκες έχουν διάφορες ανασφάλειες με το σώμα τους. Όταν καταφέρνουν να τις ξεπεράσουν, επισημαίνει η γνωστή σεξολόγο, τότε… μεταμορφώνονται!

Οχι στα κλισέ

Τα διάφορα κλισέ που κυκλοφορούν και χρησιμοποιεί πολύ συχνά το ισχυρό φύλο είναι δυνατόν να “μπλοκάρουν” τις γυναίκες στο σεξ. Για το λόγο αυτό συνιστάται στους άνδρες να τα αποφεύγουν.

Η χροιά της φωνής

Οι γυναίκες ξεσηκώνονται ερωτικά από την χροιά στη φωνή των ανδρών. Όσο πιο αισθησιακή και αρρενωπή είναι η φωνή των ανδρών, τόσο καλύτερο σεξ κάνουν. «Στις γυναίκες αρέσουν οι βαθιές, αρρενωπές φωνές», λέει η Castellanos, η οποία επισημαίνει ότι «η βαθιά φωνή σχετίζεται με υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης».

Μην προσποιείστε

Οι γυναίκες διαθέτουν σε αυξημένο ποσοστό την “έκτη αίσθηση” γι’ αυτό καλό είναι να αποφεύγετε να προσποιηθείτε στο σεξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button