Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Τι απαγορεύετε να κάνετε αμέσως μετά το σεξ; Όλη η λίστα

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών της Μεγάλης Βρετανίας εντόπισε εκείνες τις καταστάσεις εκείνες οι οποίες δεν επιτρέπονται στην κρεβατοκάμαρα και μάλιστα συνέταξαν και μια λίστα η οποία περιλαμβάνει όλα τα dont’s.
Μάθετε ποια είναι αυτά!

Όχι sex tape χωρις συγκατάθεση

Το sex tape ή οι γυμνές φωτογραφίες χωρίς τη συγκατάθεση από το έτερο ήμισυ απαγορεύονται!

Προσοχή μπέρδεμα

Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες να αποκαλέσετε τον ή την σύντροφό σας με το όνομα του πρώην ή κάποιου άλλου. Προσοχή αναφέρουν οι ειδικοί αυτό δεν είναι ότι καλύτερο.

Προσποίηση οργασμού

Η προσποίηση οργασμού σχεδόν πάντα αναφέρουν οι ειδικοί μελετητές γίνεται εύκολα αντιληπτό και μπορεί να φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση
«χτυπά»

Στην αγκαλιά του Μορφέα

Είθισται οι άνδρες αμέσως μετά το σεξ να παραδίδονται στην αγκαλιά του Μορφέα. Όμως κάτι τέτοιο πλευρό οι γυναίκες το θεωρούν ως άκομψο αφού θέλουν να συνεχίζουν τα ερωτόλογα.

Ερώτηση για τον αριθμό των πρώην

Μια ερώτηση παγίδα στην οποία πέφτουν άνδρες και γυναίκες είναι ο αριθμός των πρώην. Όμως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες δεν θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να δίνονται τέτοιου είδους απαντήσεις.

Το τηλέφωνο δεν σταματά

Δεν είναι τίποτα πιο εκνευριστικό, αν εκείνη την κρίσιμη στιγμή χτυπά το τηλέφωνο και εσείς απαντάτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το αγνοήσετε και να επικοινωνήσετε αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Δείτε τι «δυναμώνει» το σπέρμα!

Πέντε λόγοι υγείας για να παίρνετε προφυλάξεις στο σεξ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button