ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Τι απαντά η διοίκηση του Ιπποκρατείου για το «κούρεμα» των γευμάτων σε ασθενείς-γιατρούς!

Το πρόβλημα στην τροφοδοσία των νοσοκομείων έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες και το είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr (Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ) . Και αυτό επειδή οι προμηθεύτριες εταιρείες ζητούν μετρητά για να παραδώσουν τα τρόφιμά τους στα νοσοκομεία λόγω της ανασφάλειας από την έλλειψη ρευστότητας.

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο η υπεύθυνη της τροφοδοσίας με έγγραφο της που διακινήθηκε στο νοσοκομείο, ενημέρωνε πως γιατροί και ασθενείς θα πρέπει να προσαρμοστούν με τα μενού τους στα υπάρχοντα τρόφιμα δεδομένου ότι υπάρχουν δυσκολίες στην τροφοδοσία. (Διαβάστε ΕΔΩ το θέμα: “Πλαφόν και στα τρόφιμα στα Νοσοκομεία! Δείτε το «κούρεμα» στο Ιπποκράτειο”)

Από την πλευρά της η διοίκηση του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος επιχείρησε να …διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου αναφέρει καταρχάς ότι δεν είχε γνώση του εγγράφου που διακινήθηκε και διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη διατροφή γιατρών και ασθενών καθώς όπως σημειώνει:

«οι προμήθειες του νοσοκομείου πραγματοποιούνται κανονικά χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα στη σίτιση των νοσηλευόμενων ασθενών και του ιατρικού προσωπικού».

Η διοίκηση του Ιπποκρατείου αναφέρει πως είναι σε συνεχή επικοινωνία με την αρμόδια 1η υγειονομική περιφέρεια για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλαφόν και στα τρόφιμα στα Νοσοκομεία! Δείτε το «κούρεμα» στο Ιπποκράτειο

«Μπλοκάρει» η τροφοδοσία τροφίμων στα νοσοκομεία! Μετρητά ζητούν οι προμηθευτές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button