ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Τι απαντά η Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ σε εργαζόμενους και …φήμες!

Μετά την απόφαση του ΣτΕ που ακυρώνει τις υποχρεωτικές παραιτήσεις του προηγούμενου ΔΣ, οι εξελίξεις τρέχουν για τον οργανισμό που έχει προκαλέσει τα περισσότερα δημοσιεύματα τόσο σε σχέση με τα χρήματα που έχει διαχειριστεί κατά καιρούς, όσο και για τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας του.

Τελευταία εξέλιξη οι καταγγελίες των εργαζομένων που μιλούν για εκφοβισμό τους τόσο από την πλευρά της ηγεσίας του υπουργείου όσο και από τη νέα Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Δείτε τι λένε ΕΔΩ οι εργαζόμενοι: «Εργαζόμενοι ΚΕΕΛΠΝΟ κατά υπ.Υγείας: Δεν είμαστε απόστημα! Τι καταγγέλλουν»

Μετά τους εργαζόμενους σειρά είχε και η Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ να απαντήσει στα όσα ακούγονται και δημοσιοποιούνται.
Η Διοίκηση επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα και ορισμένες ανεύθυνες φημολογίες η Διοίκηση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., επιθυμεί να επαναλάβει ότι βασικός στόχος της είναι η ανάπτυξη του οργανισμού με στόχο την επιστημονικά τεκμηριωμένη προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, με νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, εργάζεται με σκοπό την αποτελεσματική λειτουργία του οργανισμού βασιζόμενη στους επιστήμονες και όλους τους εργαζόμενούς του και σεβόμενη τα εργασιακά δικαιώματά τους.

Οι όποιες θεσμικές και διοικητικές εξελίξεις θα εφαρμοστούν συντεταγμένα και με γνώμονα τη διασφάλιση της συνέχειας στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.»

Γίνεται σαφές ότι η Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ υπό τις οδηγίες φυσικά της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας φυσικά, προτίθεται να προχωρήσει στην αλλαγή λειτουργίας του φορέα. Δείτε τι είχε γράψει το HealthReport.gr σχετικά: «Έρχονται αλλαγές στη λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλες οι τελευταίες πληροφορίες»

Πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν πως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας μεταθέτει για λίγες εβδομάδες τις όποιες αλλαγές και εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων με το ΣτΕ και έως ότου βρεθεί λύση στο θέμα, και μέχρι να ολοκληρωθεί ο νέος διαχειριστικός έλεγχος στα οικονομικά του ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εditorial: Οι προσλήψεις και το «αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλη η αλήθεια

Δείτε πόσα εκατομμύρια μοίρασε σε διαφημίσεις το ΚΕΕΛΠΝΟ σε ένα χρόνο! Τι έδειξε νέος έλεγχος

Νέο πόρισμα καταπέλτης για σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Ποιους «καίει»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button