ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Τι απαντά ο Π.Πολάκης μετά το σάλο από τις δηλώσεις του για τους δικαστές!

Ειδικότερα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε ανακοίνωση που εξέδωσε αποδίδει τις αντιδράσεις στην «ολομέτωπη επίθεση ΜΜΕ και αντιπολίτευσης, προς την κυβέρνηση».

Και σημειώνει ο συνήθως…ζωηρός Παύλος Πολάκης που προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα μετά τις δηλώσεις του που ξεσήκωσαν θύελλα:

«Τιμώ κάθε δικαστικό και οποιονδήποτε άλλο δημόσιο λειτουργό, ο οποίος με έντιμο τρόπο, σε δύσκολες συνθήκες, κάνει ευσυνείδητα τη δουλειά του.
Τούτη η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι η δικαιοσύνη έχει αναπνεύσει και δρομολογεί τη διερεύνηση και την απόδοση ευθυνών σε υποθέσεις, οι οποίες διαρκώς έρχονται στη δημοσιότητα.

Οι δηλώσεις μου αναφέρονταν σε καταστάσεις που ανακαλύπτω καθημερινά, στο χώρο της Υγείας και οι οποίες παρά το ότι είχαν γίνει καταγγελίες ή δεν ερευνήθηκαν ή καθυστερούν για χρόνια ή χάθηκαν στο δρόμο.
Άλλωστε υπάρχουν δημοσιευμένα αποτελέσματα ερευνών και πορίσματα για τη λειτουργία παραδικαστικών κυκλωμάτων στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Επίσης είναι γνωστό ότι, από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, έχουμε αποστείλει ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, στους εισαγγελείς διαφθοράς, αρκετά πορίσματα ερευνών του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ), προς περαιτέρω διερεύνηση και απόδοση ευθυνών.
Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης για ότι χρειαστεί.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος διακίνησης φαρμάκων οι αρχές! Τι ψάχνουν

Νέο πόρισμα καταπέλτης για σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Ποιους «καίει»

Δείτε πόσα εκατομμύρια μοίρασε σε διαφημίσεις το ΚΕΕΛΠΝΟ σε ένα χρόνο! Τι έδειξε νέος έλεγχος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button