ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Τι απαντά ο Π.Πολάκης στις κατηγορίες ότι «έπινε φραπέ στο καφενείο της Βουλής»!

Σε απάντησή του με τον τίτλο: «Η διαπλοκή, τα θιγόμενα συμφέροντα στην Υγεία και… η λάσπη του κου Μπαργιώτα», που εκδόθηκε, ο κ.Πολάκης αναφέρει ότι είχε «δηλώσει κώλυμα ως προς το να παραστεί στη συζήτηση της επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης, από χθες, λόγω σύσκεψης, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί, κατά την οποία θα γινόταν η προετοιμασία των τελικών ρυθμίσεων του νομοσχεδίου για την Υγεία, το οποίο εισέρχεται προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, αύριο Παρασκευή».

Διαβάστε ΕΔΩ γιατί τον κατηγορεί ο βουλευτής του Ποταμιού Κ.Μπαργιώτας και όλο το παρασκήνιο: “Πυρ ομαδόν κατά Π.Πολάκη! «Πίνει φραπέ στο καφενείο και δεν απαντά στη Βουλή» λέει η αντιπολίτευση”

Ωστόσο διευκρινίζει ο αναπλήρωτής υπουργός Υγείας ότι λόγω της σημερινής κατάληψης των εισόδων του Υπουργείου Υγείας, από ολιγομελή ομάδα της ΠΟΕΔΗΝ, για την οποία δεν είχε υπάρξει προειδοποίηση, η σύσκεψη αναβλήθηκε για το μεσημέρι.

«Δεδομένων των εκτάκτων συνθηκών, ο Αναπληρωτής Υπουργός μετέβη στη Βουλή, προκειμένου να προμηθευτεί απαραίτητα έγγραφα και κατόπιν μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση εργασίας” σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο αν.Υπουργός σε παλαιότερη φωτο στο καφενείο της Βουλής
Ο αν.Υπουργός σε παλαιότερη φωτο στο καφενείο της Βουλής

Και με ένα λογοπαίγνιο ο Π.Πολάκης συνεχίζει να απαντά στο βουλευτή του Ποταμιού: “Είναι σαφές ότι στις όχθες του Ποταμιού, λόγω πτώσης της «στάθμης» του, η λάσπη περισσεύει. Φυσικά, στόχος της λάσπης, εκτός από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, είναι το νομοσχέδιο για την Υγεία, καθώς και η εκ βάθρων αλλαγή του συστήματος προμηθειών, η οποία θα βγάλει το μακρύ χέρι της διαπλοκής μέσα από την τσέπη του Ελληνικού Λαού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα κάγκελα οι γενικοί γιατροί για συνταγογράφηση και μετακινήσεις εξπρές στα νοσοκομεία! Οι απαντήσεις που δεν ήρθαν

Μπάχαλο με τις νέες τιμές φαρμάκων! Το…λάθος που έφερε αυξήσεις!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button