ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Τι απαντά το Νοσοκομείο Σαντορίνης για τις προσλήψεις δια χειρός Πολάκη!

Σειρά ρουσφετολογικών προσλήψεων στο Νοσοκομείο Σαντορίνης μέσω της εταιρείας ΑΕΜΥ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Διαβάστε ΕΔΩ τι λένε οι εργαζόμενοι για …λαδέμπορους και άλλους διορισμούς: “Δείτε όλα τα “ρουσφέτια” δια χειρός Πολάκη στο νοσοκομείο Σαντορίνης! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι”

Το Νοσοκομείο Σαντορίνης μέσω του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καταφέρεται κατά της ΠΟΕΔΗΝ ενώ προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εάν δεν ανακληθούν τα όσα έχουν υποθεί.
Ταυτόχρονα όμως το Νοσοκομείο δεν απαντά για μία προς μία όλες τις καταγγελίες που κάνει η ΠΟΕΔΗΝ.

Διαβάστε παρακάτω τι λέει το Νοσοκομείο Σαντορίνης

“Σχετικά με το κατάπτυστο και γεμάτο ψεύδη σημερινό Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας δηλώνει πως αν δεν ανακληθεί θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Είναι πραγματικά ντροπιαστικό για ένα συνδικαλιστικό όργανο να καταφέρεται με σκαιό τρόπο εναντίον εργαζόμενων, οι οποίοι ζουν χιλιόμετρα μακριά από τις οικογένειές τους και εργάζονται νυχθημερόν ώστε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θήρας να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Τέλος, η πλήρωση των θέσεων ΙΔΑΧ του Γ.Ν. Θήρας θα γίνει με δημοσίευση προκήρυξης και έλεγχο νομιμότητας του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, που διασφαλίζει μια απόλυτα διαφανή διαδικασία. Οι όποιες περί του αντιθέτου υπόνοιες είναι όχι μόνο αβάσιμες, αλλά συνιστούν και μια ανήθικη προσπάθεια εκμετάλλευσης της ανθρώπινης ανασφάλειας”.

Να σημειωθεί πάντως ότι στο παρελθόν και οι Νοσοκομειακοί Γιατροί (ΟΕΝΓΕ) είχαν καταγγείλλει ότι το Νοσοκομείο Σαντορίνης λειτουργεί ουσιαστικά με ιδιωτικά κριτήρια καθώς το διαχειρίζεται η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

“Παύλο, πάθαμε λάστιχο”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button