ΆρθραΡεπορτάζ υγείας

Τι απαντούν Βορίδης-Άδωνις για το «χρυσό συμβόλαιο» με τους Γερμανούς για την Υγεία!

Ειδικότερα Βορίδης-Γεωργιάδης με κοινή τους ανακοίνωση διαψεύδουν ότι υπάρχει σύμβαση με Γερμανική εταιρεία η οποία έλαβε 10 εκατ. ευρώ για υπηρεσίες που δεν παρείχε. Όπως λένε χαρακτηριστικά: «Επειδή τέτοια σύμβαση δεν υπάρχει.

Επειδή υπάρχει όμως σύμβαση του Υπουργείου Υγείας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δηλαδή τον υγειονομικό οργανισμό του ΟΗΕ, δηλ. τον παγκοσμίως σοβαρότερο και πλέον έγκριτο υγειονομικό οργανισμό για παροχή τεχνικής βοήθειας ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων έχουν καταβληθεί περίπου 2 εκατομμύρια φυσικά για έργο που έχει παραδοθεί, χρηματοδοτείται δε από χρήματα του ΕΣΠΑ που μπορούν να διατεθούν μόνο για λήψη τεχνικής βοήθειας, η δε Βουλή είναι ενήμερη για την σύμβαση αυτή που υπεγράφη επί υπουργίας.

Επειδή η λάσπη στον ανεμιστήρα από εμάς δεν γίνεται ανεκτή.
Επειδή πολιτική κριτική δεχόμαστε όσο άδικη και στρεβλή και αν είναι, αλλά για την τιμή και την υπόληψή μας δεν δεχόμαστε μύγα στο σπαθί μας».

Και συνεχίζουν οι δύο πρώην υπουργοί αφήνοντας αιχμές κατά Κουρουμπλή ότι δεν πλήρωσε προμηθευτές νοσοκομείων: «Ο Υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής ας εξηγήσει γιατί δέχτηκε να επιστρέψουν ποσά για την αποπληρωμή προμηθειών των νοσοκομείων στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και ας αφήσει τα δήθεν σκάνδαλα. Αν όμως εμμένει και δεν του αρέσει η συγκεκριμένη σύμβαση, ας την καταγγείλει. Άλλως επιτέλους ας παύσει να λασπολογεί».

Στο θέμα είχε αναφερθεί εκτενώς το HealthReport.gr με πλήρες ρεπορτάζ του. Δείτε εδώ την αρχική αποκάλυψη και όλες τις πληροφορίες: Το «χρυσό» συμβόλαιο Άδωνι με τους Γερμανούς για την Υγεία! Τι ανακάλυψε ο Π.Κουρουμπλής

Στον Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε απαντήσει με δηλώσεις του στο HealthReport.gr ο πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης: Άδωνις στο HealthReport.gr: «Δεν υπέγραψα χρυσό συμβόλαιο με τους Γερμανούς για την Υγεία»! Τι λέει για Κουρουμπλή

Σχετικά Άρθρα

Back to top button