Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Τι δεν θέλουν οι άνδρες μετά το σεξ; Έρευνα

Μπορεί οι γυναίκες να θέλουν αγκαλίτσες, χαδάκια και ερωτόλογα αλλά οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου φαίνεται ότι έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Social, Evolutionary and Cultural Psychology απέδειξε τι δεν θέλουν οι άνδρες μετά το σεξ.

Να μην χρησιμοποιούν το σεξ ως μέσο πίεσης

Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων δήλωσε πως απεχθάνεται η σύντροφός τους να χρησιμοποιεί το σεξ ως μέσο πίεσης για να κάνει αυτό που επιθυμεί.

Δεν θέλουν αγκαλιές

Ένα ποσοστό που άγγιζε το 35% των ανδρών, που συμμετείχαν στην έρευνα κατέστησε σαφές ότι δεν επιθυμούν τις αγκαλίτσες αμέσως μετά.

 

 

 

 

Υπερβολικός ρομαντισμός

Ένα ακόμη στοιχείο που ξενερώνει τους άνδρες είναι ο υπερβολικός ρομαντισμός, που δείχνουν ορισμένες γυναίκες αμέσως μετά το σεξ.

Το μυαλό στο κινητό

Ο έλεγχος των email και των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μετά το σεξ φαίνεται ότι είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι άνδρες από τη σύντροφό τους.

Τα κρύα πόδια

Τα κρύα πόδια των συντρόφων τους προκαλούν εκνευρισμό σε έναν στους πέντε συμμετέχοντες όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Στην αγκαλιά του Μορφέα

Οι περισσότεροι άνδρες έχουν τη συνήθεια αμέσως μετά το σεξ να γυρίζουν πλευρό και να κοιμούνται. Όταν αυτό δεν είναι εφικτό δυσανασχετούν και εκνευρίζονται δηλώνει ένας στους πέντε που συμμετείχε στην έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη: Πόσο σεξ αντέχει ένας άνδρας κάθε νύχτα;

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button