Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Τι δεν πρέπει να κάνετε ΠΟΤΕ πριν το σεξ; Λίστα

Μπορεί να έχετε εμπειρία στον τομέα αυτό αλλά κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Για αυτό καλό είναι να γνωρίζετε τι δεν πρέπει να κάνετε πριν επιδοθείτε σε ερωτικές περιπτύξεις!

Καυτό φαγητό για καυτό σεξ

 

 

 

 

 

Στην περίπτωση των σεξουαλικών περιπτύξεων ο κανόνας αυτός δεν ισχύει καθώς τα καυτερά φαγητά μπορεί να προκαλέσουν φούσκωμα και αέρια. Προτιμήστε λοιπόν κάτι πιο ελαφρύ για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πολύ αλκοόλ

 

 

 

 

 

 

Ένα ποτηράκι δεν βλάπτει .Όμως σε μεγάλες ποσότητες το αλκοόλ καταστέλλει το νευρικό σύστημα κι έτσι δυσκολεύει την επίτευξη οργασμού τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες.

Όχι στον καφέ

 

 

 

 

 

 

Ένα καφεδάκι πριν το σεξ, δεν είναι ό,τι το καλύτερο. Ο καφές μπορεί να έχει επιπτώσεις στα επινεφρίδια, τα οποία παράγουν -μεταξύ άλλων- και εκείνες τις ορμόνες που ευθύνονται για το στρες. Εάν λοιπόν το παρακάνετε με τον καφέ πριν το σεξ, μάλλον θα σας πιάσει ένα άγχος, μπορεί και «ανεξήγητη» ταχυπαλμία, με αποτέλεσμα να μειωθεί η διάθεση για σεξ.

Ναι στις προφυλάξεις

 

 

 

 

 

 

Η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη, ειδικά σε σχέσεις που δεν είναι μονογαμικές. Εάν ο σύντροφός σας λέει όχι στο προφυλακτικό ίσως είναι καιρός να επανεξετάσετε τη σχέση σας.

Όχι στις συγκρίσεις

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει λόγος, να γίνονται συγκρίσεις με τους ή τις πρώην καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε την ερωτική σας διάθεση.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button