Πολιτική Υγείας

Τι δηλώνει ο Γ.Πατούλης για το εκλογικό αποτέλεσμα στον ΙΣΑ!

Ο νυν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ) Γιώργος Πατούλης φαίνεται ότι παραβλέπει την απώλεια των περίπου 15% μονάδων από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση και εστιάζει στην ξεκάθαρη νίκη που όπως λέει είχε η παράταξή του.

Όπως δήλωσε αμέσως μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων: Να σημειωθεί ότι η παράταξη Πατούλη ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α. έλαβε ποσοστό 36%. Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. και επικεφαλής της ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που έδωσαν δυναμικό παρών και προσήλθαν στις εκλογές του Ι.Σ.Α.. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α.- είναι για μία ακόμη φορά η πρώτη δύναμη σε αυτή εκλογική αναμέτρηση με ποσοστό υπερδιπλάσιο από τη δεύτερη σε ψήφους παράταξη. Η νίκη μας, που επετεύχθη σε ένα πολύ δύσκολο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον αποδεικνύει περίτρανα ότι η ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α. αποτελεί για την πλειοψηφία των συναδέλφων παράταξη ευθύνης και συνέπειας, διεκδίκησης και αποτελεσματικότητας.

Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθειά μας. Η αυριανή μέρα, θα είναι μέρα ευθύνης για όλες τις παρατάξεις που εξέλεξαν εκπρόσωπο στο Δ.Σ. Η συγκρότηση του νέου προεδρείου που θα κληθεί να εκπροσωπήσει τον ιατρικό κόσμο της Αθήνας θα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτική της εκφρασμένης βούλησης των συναδέλφων μας και όχι αντικείμενο προώθησης μικροκομματικών και προσωπικών σκοπιμοτήτων.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button